Bivša Miss

Lijepa Branka o nogometnom ludilu: "Doma imam četiri muškarca koji to puno bolje prate"

Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović (Screenshot: Video) Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram) Galerija

Naši poznati otkrili su nam kakvi su kad navijaju, kakva su im predviđanja te planira li itko putovati u Rusiju.

Svjetsko nogometno prvenstvo doslovno se može namirisati u zraku. Svi s nestrpljenjem očekujemo izlazak naše reprezentacije koja će se u subotu obračunati s Nigerijom. Kockaste majice su pripremili, navijačke pjesme svi znaju, a često se omakne i pokoje čašćenje sudaca i njihovih odluka. Naši poznati otkrili su nam kakvi su kad navijaju, kakva su im predviđanja te planira li itko putovati u Rusiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Jaooooo Hoće li Grdović zamjeriti Mejašima? "Nadamo se da se neće naljutiti"

Tako je Jole optimističan, Andrea Šušnjara želi do finala, a Mladen Grdović bi volio da dečki budu među prva tri plasirana. "Nadam se da će naši dečki napraviti maksimum, naravno navijam za njih, ja imam doma četiri muškarca koji to puno bolje prate", rekla Branka Krstulović."Nervozan, dosta sam fokusiran na greške sudaca, čak sam toliko nervozan da nekad i ne gledam", dodao je Petreković.

Branka Krstulović (Screenshot: Video) Branka Krstulović (Screenshot: Video)

Zbog neopisive ljubavi brojni su oni koji će krenuti put Rusije kako bi s tribina dali potporu reprezentaciji, no većina će ipak mjesec dana provesti ispred malih ekrana i emotivno proživljavati 90 minuta. "To je u dnevnom boravku, na ćošku zgrade u kafiću i to je poseban gušt, ja se znam nekad slučajno tamo naći i drago mi je vidjeti prijatelje s kvarta", kazala je Ljupka Gojić.

Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram)

Što su nam još otkrili naši celebrityji, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene