Ljubav je u zraku

Ljubavne romanse dinamovaca: Bruno Petković s Ivom Šarić čeka sina, a Marko Tolić zaručio je djevojku

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Trening Dinamovaca - 2 Trening Dinamovaca - 3 Trening Dinamovaca - 4 +0 Bruno Petković Galerija

Bivša supruga Jerka Leke, manekenka Iva Šarić, čeka dijete sa svojom novom ljubavi, također nogometašem Dinama Brunom Petkovićem. U isto vrijeme još jedan dinamovac puca od ljubavi. Marko Tolić zaručio se sa svojom djevojkom Gabrijelom, a ljubav cvjeta i kod njihovih klupskih kolega.

"Sigurno da nitko sretniji od mene i to je jedan od snova iz djetinjstva da zaigram za reprezentaciju. Ja sam tu da radim, da se prikažem u što boljem svjetlu", ushićeno je govorio dinamovac Bruno Petković netom prije nego će prvi put zaigrati i za reprezentaciju.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Danas, vjerujemo, proživljava još veće emocije - uskoro će postati otac. Ljubav je pronašao s bivšom manekenkom i bivšom suprugom nogometaša Jerka Leke, Ivom Šarić.

Lijepa manekenka i dinamovac svoju ljubav vješto skrivaju od očiju javnosti, a zašto ne voli govoriti o ljubavnim zavrzlamama, Iva je jasno dala do znanja.

"Jednostavno imam jako loša iskustva što se takvih stvari tiče jer onda se to onako malo preuveliča i ne bih o tome pričala", objasnila je Iva.

Iva je u viskoj trudnoći, a njezino treće dijete navodno stiže na ljeto.

"Nisam jedna od onih koja svoje dijete vidi kao nešto najbolje, mislim da sam dosta realna tako da ću uvijek stati iza onog što oni odaberu", izjavila je jednom prilikom.

Sreće, ljubavi i romantike očito ne nedostaje u životu još jednog dinamovca. Visok i markantan Marko Tolić nije za oko zapeo samo nogometnim skautima, nego i ljepšem spolu. On je samu jednu upitao - Hoćeš li se udati za mene? Dugogodišnju djevojku Gabrijelu ovih je dana zaprosio na Kamenitim vratima, a ona je rekla da.

U bračnoj idili šest godina uživaju i dinamovac Izet i Lejla Hajrović i ne skrivaju koliko se vole. A napadač Dinama otkrio nam je da je, iako sramežljiv, on prvi prišao atraktivnoj Lejli.

"Mnogo mi se svidjela i ja sam inače ovako malo stidljiv. Ne idem ja odmah, nego malo posmatram šta se dešava, pogledam malo duže i tako jednostavno priđem i počinje ta priča. I tako se sve to sklopilo", otkrio je.

Nekadašnji dinamovac Ante Ćorić pokazao je da je kreativan i romantičan. Svoju je djevojku Saru zaprosio ružama uz bazen, a ona je rekla da. Ljubavna romansa bivšeg dinamovca Juniora Fernandesa i Zagrepčanke Marte prošle je godine učvršćena još jednim djetetom, trenutačno žive u Turskoj i ne skrivaju koliko su sretni.

"Osjeti osoba kad je to to. Mislim, nakon mjesec dana počet živjet s nekim, odmah vidiš da ti ta osoba paše i da se našli", zaključila je Marta.

"Dobro se dopunjavamo. Vidim lijepu budućnost s njom, miran život", dodao je Junior.

Dinamovac i reprezentativac Dominik Livaković nedavno je proslavio 3 godine ljubavi s djevojkom Helenom, bivšom klizačicom za koju mnogi kažu da nevjerojatno nalikuje na Megan Markle. Uz nju je vezan i njegov obvezni ritual prije izlaska na teren.

"Poljubim narukvicu koju imam od cure i to je to. Stvarno je dosta toga vezano uz nju", otkrio je Dominik.

Njegov suigrač Mislav Oršić sve golove posvećuje supruzi Suzani. Na vjenčanju im je 2018. godine pjevala Ivana Marić, a Dinamovo krilo najponosnije je na sina Manuela.

"Stvarno sam presretan radi toga. Sad kad odlazim doma s treninga, jedva čekam doći doma samo da ga vidim. Stvarno, to mi je nešto najbolje na svijetu što mi se desilo", priznao je Mislav.

Vrsni majstori na zelenim travnjacima, ali i u ljubavi. Nije čudo da su nogometaši i njihove ljubavne romanse omiljena tema.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene