Vratila se

Muškarcima u Kataru Europljanke su egzotika - baš kao i naša pjevačica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Svjetskom prvenstvu u rukometu koje se održava u Kataru, Hrvatska je uz rukometne reprezentativce imala još jednog predstavnika. Točnije, predstavnicu.

Pjevačica Lana Jurčević vratila se iz Dohe gdje je s ostala 23 glazbena predstavnika pjevala službenu himnu prvenstva. Uz pregršt slika i videa, Lana nam je ispričala svoje dojmove iz daleke zemlje. 'Zasljepilo me to ludilo raskoši. te totalne nerealnosti, u kojoj oni žive. Mi smo tamo imali takav tretman da jednostavno, to je drugačiji svijet', kaže Lana.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Slavni otkrili drugu stranu estrade - što se krije iza blještavila pozornice?

U Kataru je provela nekoliko dana smještena u hotelu u kojem inače odsjeda i princ Harry. Za kostime koje je nosila na otovorenju prvenstva bila je zadužena kostimografkinja koja radi na londonskom West Endu i američkom Broadwayu. Za šest minuta nastupa svakog se dana vježbalo i po deset sati.

Muškarcima u Kataru, kaže Lana, Europljanke su prava egzotika. 'Mislim da nije za život da ostaneš tamo godinama ... lijepo je kažem za radit, ali kažu da nije osjećaj udobnosti', priznaje pjevačica. Boravak u Dohi ostat će prelijepa uspomena. No, najljepše je, kaže, vratiti se kući i popiti kavu u omiljem kafiću. Pred njom je sada kratki odmor, a onda se vraća u svoju glazbenu radionicu.

Pogledjate cijelu priču u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene