Sve što niste znali

Neobična lista zanimljivosti iz biografija poznatih Hrvata: Koju je domaću divu pogodio grom, a u kojem sportu Grdović ima 30 zlatnih medalja?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Maja Vračarić Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Maja Šuput Maja Šuput +0 Tereza Kesovija Galerija

U ovoj priči saznat ćete koja je poznata domaća misica upravljala zrakoplovom, koja je naša glumica profesionalna pokerašica te koji je domaći pjevač glumio u "Igri prijestolja".

U životima bogatih i slavnih kriju se i brojne sočne priče koje znaju samo rijetki, a stiglo je vrijeme da se razotkriju male tajne iz biografija domaćih zvijezda koje sigurno niste znali.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kakva fešta! Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

Pa krenimo! Znate li u kojem je sportu Mladen Grdović osvojio ove silne zlatne medalje? Bio je kormilar slavnom zadarskom veslačkom dvojcu, braći Bajlo.

''Imam više od 30 zlatnih medalja, što međunarodnih, što ovdje, što vani, što iz Europe i tako dalje, ali je glazba prevladala'', otkrio je. 

Sonju Kovač danas znamo kao uspješnu modnu blogericu, no ako vas pozove na poker na skidanje, odjenite se vrlo slojevito. Ona je prava profesionalna pokerašica.

Maja Šuput briljira na mnogim poljima, no jeste li znali da je i prava majstorica za snove. Sanjaricu zna od A do Ž.

''Otkad sam se rodila sanjam filmove, baš prave filmove i ostalo mi je u navici da svako jutro odem u sanjaricu i pogledam što san znači, iako za većinu pojmova sam baš stručnjak, znam napamet'', tvrdi Maja. 

Brojni domaći glazbenici ne bi se iznenadili da im u dvorište sleti NLO. Evo koje su domaće zvijezde ljubitelji znanstvene fantastike.

''Ja sam SF manijak, totalni. Znam sve SF filmove i gledam ih po nekoliko puta'', otkrio je Boris Novković. 

''Ja sam imala jednu svoju mračnu fazu kad sam istraživala apsolutno sve teorije zavjere, pogledala sam apsolutno sve Ancient Aliense, dokumentarce, ne znam što sve ne'', priča Žanamari. 

Stariji će se možda sjećati, no mladi bi se mogli šokirati kad čuju da je Tereza Kesovija na Eurosongu predstavljala Kneževinu Monako prije više od 50 godina. I to zahvaljujući glumačkoj divi Grace Kelly.

''I tada je izrekla riječi koje nikada neću niti smijem zaboraviti: 'Od danas sam ja vaš prijatelj! Nemojte nikada zaboraviti, ako me zatrebate ikada u životu, molim vas javite mi se!''' prisjetila se Tereza jednom prilikom. 

Nevjerojatno zvuči i činjenica da glumac Rade Radolović umjesto ljetnog obožava zimsko kupanje, na jedva nekoliko stupnjeva iznad ništice.

Njegov kolega Slavko Sobin u mladosti bio je pravi Paganini. Violinu i danas rado zasvira.

Slavko i Giuliano mogu se pohvaliti i da su bili dio jedne od najgledanijih svjetskih TV serija. Glumili su u "Igri prijestolja".

''Prva epizoda druge sezone završila je krupnim kadrom krvavog mene kako mi se gadi što rade toj djeci. Ovi iz šminke stavili su dosta krvi na mene, pokrvarili su me, onda je došao režiser, samo je pogledao i rekao: 'Još krvi''', prisjetio se Giuliano. 

A znate li koja misica zna upravljati zrakoplovom? Maja Vračarić '96. je bila u TOP 5 najljepših na izboru Miss Hrvatske, a u biografiji ima upisanu i vožnju zrakoplovom.

Jednom, ali sasvim dovoljno, rekla bi Zorica Kondža na svoje nesvakidašnje iskustvo. Nju je, naime, na jednom koncertu, vjerovali ili ne, udario grom.

Čini se da je za neke male tajne iz prošlosti domaćih zvijezda, najbolje da ondje i ostanu!

Sve njihove tajne pogledajte u videu! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) +7 Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) - 1 Zanimljivosti Pojavile se dosad neviđene fotografije i snimke kraljice Elizabete, na nekima od njih zabavlja se s Josipom Brozom Titom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene