Produžio boravak u Hrvatskoj!

Carstvo vrijedno gotovo dvije milijarde dolara ovaj šeik počeo je graditi sa samo 16 godina, inače živi daleko od očiju javnosti, ali Dubrovnik obožava!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Faisal bin Qassim Al-Thani +0 Faisal bin Qassim Al-Thani u Dubrovniku Galerija

Katarski šeik s carstvom vrijednim gotovo dvije milijarde dolara sa svojom svitom prošetao je Stradunom. Faisal bin Qassim Al-Thani, inače rođak katarske kraljevske obitelji, zaljubio se u Dubrovnik. Svoj boravak na jugu odlučio je produžiti, a zašto mu se toliko sviđa, otkrio je samo za IN magazin!

U Dubrovniku smo viđali brojne šeike, no nikad nisu bili toliko pristupačni i simpatični kao što je to slučaj s njegovom ekscelencijom Faisalom bin Qassimom Al-Thanijem. Šeik sa suprugom i desetero djece živi daleko od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Tripti Dimri i Vicky Kaushal Velike zvijezde Prepustili se nježnostima i poljupcima na ulicama Dubrovnika, prolaznici ih malo u čudu gledali, ali njih to nije omelo

Ovaj moćnik, koji je svoje carstvo počeo graditi sa samo 16 godina prodajući dijelove automobila, danas je težak gotovo dvije milijarde dolara. Vlasnik je dvadesetak hotela diljem svijeta, uključujući Miami, Washington i London, a bavi se i prodajom medicinske opreme i farmaceutskih proizvoda.

Intervju za IN magazin dao je netom nakon sastanka s gradonačelnikom, a u razgovoru je otkrio zašto toliko obožava Dubrovnik, što možete pogledati u našem videu!

Iz Katra je u Dubrovnik stigao luksuznim privatnim avionom čiji rep krasi njegov obiteljski grb. Osobito je ponosan na svoju zemlju i vlasnik je brojnih predmeta iz kulturne baštine svoje države. Veliki je kolekcionar umjetnina, ali i unikatnih automobila, antičkih kovanica i slika. Nevjerojatna kolekcija broji više od 15 tisuća umjetnina.

Šeiku i njegovoj obitelji želimo ugodan boravak u Hrvatskoj i nadamo se da ćemo se ponovno susresti u điru najljepšom ulicom na svijetu.

Cijelu priču pogledajte u videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Mirjana Karanović (FOTO: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih glumačkih diva s naših prostora skinula se do kraja i ponosno pokazala tijelo u 65. godini

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene