Bila je vrijedna

Katarina Baban otkrila kako su ona i dečko Igor uživali u izolaciji, ali i stiže li možda uskoro prinova

Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 2 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 5 Katarina Baban - 6 Katarina Baban - 7 +0 Katarina Baban - 8 Galerija

Osječka glumica Katarina Baban, koja uspješno plovi i dizajnerskim vodama, spremna je za nastavak života nakon karantene. Mini kolekcija njezine modne linije je gotova, a već ovog tjedna vraća se i na kazališne daske. Katarina nam je otkrila kako je uživala u izolaciji s partnerom te čime ga je iznenadila.

Nikad odgledane serije, pročitane knjige, i po nekoliko puta iznova pospremljeni ormari. Sve to je Katarini Baban, kao i mnogim drugima, obilježilo vrijeme karantene.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Jedno vrlo neobično razdoblje koje ćemo pamtiti do kraja života, i nadam se da se neće ponovit u devetom mjesecu kao što najavljuju", zaključila je Katarina.

Za vrijeme izolacije, radila je na novoj, mini koleciji svojeg modnog brenda. Modna kampanja ovaj put malo je drugačija jer umjesto modela, koji su neki put bile čak i njezine kolegice, ovaj put našla se ona.

"Svi su našli neke nove načine kako da posluju, kako da stvaraju, pa reko zašto ne bi sad uzeli mobitel. Dečko je bio fotografu ovom slučaju i u biti smo sve napravili tako da smo fotkali i gdje god da smo se našli, tamo smo fotkali, i nastala je jedna slatka kolecija", otkrila nam je.

Slatko se Katarina nasmijala i kada je dogovorena prva predstava otkada su kazališta morala zaključati svoja vrata. Već ovaj tjedan na pozornici Lude kuće ponovno počinje igrati komad ''Ništa ljubav samo seks''.

"Postoji određeni razmak u kazalištu što naravno donosi to da će biti puno manje ljudi u publici, ali svi želimo dalje igrati i raditi, i lijepo je da su se svi nekako aktivirali da pronađu načine kako to sve može funkcionirati. Bit će malo čudno možda s polu praznim kazalištem, ali vjerujem da će interes i dalje biti velik", nada se glumica.

Poprilično veliki interes Katarina je proteklih tjedana izazvala na svojem Instagram profilu objavljujući stare fotografije sa snimanja serija ''Drugo ime ljubavi'', ali i ''Zlatnih dvora''. Jedan detalj je naime bio povod za popriličnu raspravu.

"I u jednoj i drugoj sam na kraju završila trudna, i bilo je baš simpatično nekako, imala sam puno tih slika sa stomakom, no kako se već pije snimalo nisam smjela objavljivat, i reko sad ću to objavit. Onda su svi naravno kad će beba, kad će, dobro ti stoji", otkrila nam je Katarina.

Priznaje da je uz lažni trbuh i sama na trenutak razmišljala kako bi bilo u tom slatkom isčekivanju. No, njezin partner Igor Subotić i ona trenutačno još uvijek žele uživati tek u dvoje.

"Naravno da se dogodi da bih bila sretna i da bi bilo to sve lijepo, ali nekako bih voljela ako može sačekati još koju godinu dvije. Svi kažu da ne možeš to tako u životu, neke stvari se jednostavno dogode, ali vjerujem da se može", zaključila je Katarina.

U vrijeme pandemije, njihova mala zajednica upotpunjena Mjaumixom, bijelom macom kojoj je iz fore dala muško ime, tvrdi odlično je funkcionirala.

"Mi smo jedni od ovih koji su preživjeli pozitivno ovu cijelu karantenu. Recimo da sam malo više počela kuhati, više sam počela brinuti oko suđa. Igor je jako sretan s tim, zadovoljan je jako", ispričala nam je.

Na nekoliko dana ipak je morala prestati kuhati. Katarina i Igor, nakon nekoliko mjeseci, konačno su otputovali za Osijek, u posjeti njezinoj obitelji. A kada si tamo, kaže, jednostavno moraš uživati samo u maminoj kuhinji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene