Osvojili je stihovi

Rozga pjeva o bureku i krafnama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga ima novu pjesmu naziva 'Obožavam'

Nekoliko dana nakon show programa u finalnoj večeri Splitskog festivala, popularna pjevačica prionula je snimanju novog singla.

Pogledaj i ovo showbuzz Točno u ponoć Tako to radi Rozga: Fanovima dijelila tople bureke i krafne

>> 7 seksi opravica u kojima je pokorila Split!

'Ja se nadam da će se moja nova pjesma 'Obožavam' ovo ljeto stvarno svidjeti ekipi koja izlazi, koja je mlada, a nadam se i ovim najmlađima, mojim najvjernijim i najdražim obožavateljima . Mislim da će i ovi malo stariji, dok kuhaju malo onako plesati', tvrdi Rozga.

I za najnoviji Jelenin uradak zaslužan je dobitni tim: bračni par Huljić i Boris Đurđević. Stihovi o bureku i toplim krafnama na prvu je osvojio popularnu Splićanku.

'Meni je to bilo užasno simpatično, jer bar ja tako radim, a mislim da i 90% mladih i oni koji stvarno rade tu noćnu smjenu uglavnom idu u tako neke lude noćne sate, oko 4-5 ujutro na burek i vruće krafne. U posljednje vrijeme, nekako su mi se baš omilile te krafne. Baš mi dobro legnu', ispričala je pjevačica.

Lijepa pjevačica je još uvijek pod dojmom svog spektakularnog show programa kojim je raspametila publiku na netom održanom Splitskom festivalu.
'Uz stvarno zahtjevnu koreografiju ja sam otpjevala sve kako treba. Ja sam najveći kritičar i uvijek mi nešto smeta, nikad nisam zadovoljna. Međutim, sinoć, ustvari jutros oko 7 sati, kad sam gledala show bila sam oduševljena. Rekla sam, tu se ništa stvarno ne treba ispravljat. Idemo to pustit da svi čuju', zaključila je. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene