Smijeh kao pokretač

Jan Kerekeš progovorio o prvim danima očinstva i videu koji je nasmijao više od milijun ljudi!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jan Kerekeš postao ponosni otac - 8 In Magazin: Jan Kerekeš postao ponosni otac - 4 In Magazin: Jan Kerekeš postao ponosni otac - 1 In Magazin: Jan Kerekeš postao ponosni otac - 3 In Magazin: Jan Kerekeš postao ponosni otac - 5 In Magazin: Jan Kerekeš postao ponosni otac - 7 In Magazin: Jan Kerekeš postao ponosni otac - 6 In Magazin: Jan Kerekeš postao ponosni otac - 9 +0 Jan Kerekeš Galerija

2020. godinu Jan Kerekeš neće pamtiti samo po negativnim događajima koji su svima promijenili svakodnevicu. Njegov svijet uljepšala je malena Una i učinila ga ponosnim ocem. Dalo mu je to i dodatni motiv za stvaranjem, a u novu godinu ovaj je glumac ušao komičnim videouratkom na temu cijepljenja, koji je pregledan više od milijun puta.

Odmah nakon rođenja, kćerkica Una svojeg je tatu Jana Kerekeša promijenila u svakom smislu. I to na bolje, kaže ovaj glumac. Podsjetila ga je na prave vrijednosti, životni smisao, a uz nju i suprugu Viku još se više veseli svakom danu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Otac je genijalno biti. Mislim da je lako biti roditelj, ali teško je bit dobar. Blagoslov je to da što mogu bit više doma. Dere se mala Una na tatu, bit će metal glazba u pozdaini, zgodna na mamu. Sve štima, papa i kaka koliko treba. Sve je super", otkrio nam je Jan.

Pun pozitivnih misli i osjećaja je, kaže, i u kriznim situacijama, kada njegova ni dva mjeseca stara kćerkica pokazuje svoj glumački talent i vokalne sposobnosti u punom svjetlu:

"Ima jedan period od 8 do ponoći kad smo najumorniji, onda ona zavori oči i krene urlat. Jednostavno aaaaaa. Snimio sam jedan video gdje urla i onda dolazi bočica, to su vam problemi 2020., a bočica je 2021. I sve je u redu", ispričao je Jan.

A na temu 2020. godine dalo bi se snimiti bezbroj skečeva. Oni su već postali zaštitni znak Kerekeš teatra, a onaj kojim je ovaj glumac nasmijao mnoge odmah na početku nove godine, progovara o cijepljenju.

Vrijeme pandemije izazovno je i za svijet glumaca. Broj predstava se prepolovio, a teško je i naviknuti se na život bez glumačke discipline koja je pak zaslužna za glumačku kondiciju. Egzistencija mu, nasreću, kaže Kerekeš, nije ugrožena jer mu angažmani nisu vezani samo uz kazalište.

U seriji Nove TV "Dar Mar" igra Ljubu Dobrilu, pretjeranog ljubitelja alkoholnih kapljica.

"Ja sam malo pripit, malo pijan, malo trijezan. Sve više ide u trijeznom štihu. Svi koji su pisali komentare zašto sam pijan stalno doći će na svoje. Bude u redu, bude u redu", otkrio nam je glumac.

Svoje uloge često komentira s ocem Ljubomirom, a zajedno i djeluju unutar Kerekeš teatra.

"Tata je profi broj jedan. Bez obzira na godine strašno ga to veseli, svaki skeč za Kerekeš teatar, za dobro, da ga nasmijemo. Trudimo se bit što originalniji i vidim da jednako gušta kao ja", zaključio je Jan.

S jednakim žarom te dobrom voljom, prihode od ulaznica za svoje online predstave, ovaj dvojac donira nesretnim ljudima Petrinje, Siska i okolice. A u, nadaju se mnogo ljepšoj 2021., planiraju dvije kazališne premijere.

"Sve su nam zabranili, ali smijanje nam nitko ne može. Da se smijemo i na vlastiti račun, taj humor je najzdraviji. Ja ću se truditi biti ambasador smijeha kako na televizijskim ekranima tako i društvenim mrežama", izjavio je Jan.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene