Više nego uspješna

Bila je među deset najljepših na svijetu: Doznali smo čime se danas bavi Miss Hrvatske 1999. godine

Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Modna revija Hippy Gardena (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Modna revija Hippy Gardena (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Modna revija Hippy Gardena (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Ella Dvornik, Ivana Husar Mlinac, Sandra Bagarić, Borna Kotromanić, Josipa Pavičić - samo su neke od poznatih dama koje su u utorak uživale u predstavljanju nove kolekcije brenda Hippy Garden. Isticati se u masi, biti drugačiji - kao da svojim modelima poručuje dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Niz sjajnih revija koje smo mogli vidjeti ovaj tjedan, nastavila je Đurđica Vorkapić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Novom kolekcijom vratila se svojim početcima i profinjenom boho chicu, koji već godinama pronalazi put do srca brojnih sljedbenica.

"Kolekcija je kako bi Đurđica rekla... Kolekcija je fenomenalna, oni znaju koristiti riječ brutalna", zaključila je Josipa Pavičić Bernardini

"Mi smo zapravo dosta dugo promovirali da ne treba nositi crnu boju, a sad smo joj se nekako ponovno vratile iako mi ne volimo must have", izjavile su modne urednice Ana i Slavica Josipović

Osobito nam je drago što smo u prvom redu zatekli i misicu iz zlatnog doba hrvatskih ljepotica. 1999. godine Ivana Petković Čevra uspjela je ući među deset najljepših na svijetu.

"Meni je to bilo jako lijepo iskustvo za kojim ne žalim. Donijelo mi je puno toga lijepog i donijelo mi je ulaz u modeling i modni biznis s kojim sam jako puno putovala i zarađivala kao mlada djevojka", izjavila je Ivana.

Uz uspjeh u svijetu mode, završila je fakultet, magistrirala i postala ozbiljna poslovna žena s respektabilnom karijerom u pr-a, a  svakoj mladoj manekenki savjetuje da odvoji vrijeme za obrazovanje.

"Mislim da uopće se ne treba limitirati na neki poziv ili zvanje. Znanje je nešto što vam nitko nikada ne može oduzeti", poručila je. 

Tko je još bio na modnoj reviji pogledate u prilogu IN Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: John Pavlish) +6 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Ultrakratka haljina bez grudnjaka pravi je pogodak: Je li ovo najseksi izdanje naše plesačice dosad?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene