Na izboru za Miss

Sve za ljepotu - Misice zbog gladovanja gubile svijest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Mišura otkrila nam je kako su neke misice na natjecanju zbog gladovanja gubile svijest!

Na spektakularanom izboru za Miss Universe 2014. pobijedila je Miss Kolumbije Paulina Vega. Hrvatska predstavnica Ivana Mišura nije se plasirala u polufinale izbora, odnosno među najljepših 15. No, to na nju nije ostavilo nimalo traga. Ivana se s Floride vratila uzdignute glave.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrili čime ju je osvojio Lujo i Ivana izmjenjivali nježnosti na plaži! Hoće li uskoro pasti zaruke i svadba?

'Nisam se osjećala loše. Baš suprotno, to ne treba uopće ubiti vjeru u samoga sebe i to bi poručila ostalim curama koje će se natjecati 2015. godine. To ne znači da niste dovoljno lijepi, nego jednostavno splet okolnosti, uostalom, mjesec dana Amerike je odlično iskustvo, lijepo sam se provela i upoznala jako puno ljudi', rekla je Ivana Mišura.

Ivana Mišura nije ušla u Top 15 - Kolumbijka Paulina Vega je nova Miss Universe

Družila se, kaže, sa šarmantnim Donaldom Trumpom. Na završnom slavlju izbora, Ivana je upoznala i Williama Levyja, glumca za kojeg mnogi kažu da je kubanski Brad Pitt. Williama trenutačno možete gledati i u meksičkoj sapunici 'Oprezno s anđelom' u ulozi Juana Miguela, koja se prikazuje na Doma TV-u. Uz to što je simpatičan, kaže Ivana, oko njega su uvijek žene koje ga obasipaju komplimentima.

Ono što ga je iznenadilo jest činjenica da misice nisu toliko popularne u Europi kao što je to u Latinskoj Americi. Trotjedne pripreme bile su ispunjene različitim radionicama, ali i posjetima nekima od najboljih restorana u Miamiju. Umjesto uživanja, neke su djevojke išle toliko daleko da danima nisu jele, pa se jedna missica čak i onesvijestila.

'Jednostavno nije jela. Neke cure su stvarno na neki način prestale voljeti sebe, svoje tijelo i u ta tri tjedni malo su se i upropastile', otkriva lijepa Missica.

Što nam je Ivana još otkrila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene