Samozatajni vratar

RUKOMETNA ZVIJEZDA Stevanović otkrio sve što niste znali o njemu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Stevanović otvorio se i otkrio koliko često obavlja kućanske poslove te čega se najviše boji.

Samozatajni vratar i prava zvijezda Europskog prvenstva u rukometu, Ivan Stevanović, pred našim je kamerama otvorio dušu. Simpatični i nasmijani Riječanin, o kojem se dosad vrlo malo znalo, otkrio nam je kako se upoznao sa suprugom, koliko često obavlja kućanske poslove, čega se najviše boji i o čemu je sanjao kao dječak.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Biti tako često odvojen od obitelji nije lako, pa ga je posjet majke i supruge u Poljskoj itekako razveselio. A osim rukometnih uspjeha, Ivana najviše usrećuje sin Vigo, kojem Ivan sve popušta. Sa svojom suprugom je već jako dugo, a upoznali su se tijekom ljetovanja na Krku. ' Upoznali smo se na Krku, mi smo ljetna ljubav. Ja sam imao tamo baku i djedu, ona je imala vikendicu i tako, prije nekih 15, 16 godina, davno je to bilo kad smo se upoznali', priča simpatični Stevanović. Koliko često obavlja kućanske poslove, te je li romantičan, pogledajte u prilogu IN magazina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene