Još ga se sjećate

Intervju s ljepotanom iz nekadašnje hit serije "Zakon braće": "Bio sam crna ovca u obitelji, no sad sam glavni!"

Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) +0 Amaury Nolasco (Foto: Getty) Galerija

Amaury Nolasco proslavio se ulogom u seriji "Zakon braće", a najbolja prijateljica mu je Eva Longoria.

Naša Ivana Nanut u Monte Carlu je ekskluzivno razgovarala s glumcem koji se prije 13 godina proslavio ulogom u kultnoj seriji "Zakon braće".

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Amaury Nolasco krstario je Lijepom našom s najboljom prijateljicom Evom Longorijom. Otkrio nam je da su ga oduševile ljepote naše obale, ali i ljudi. Zašto su ga u obitelji smatrali crnom ovcom te zbog čega su mu govorili da neće uspjeti u showbizzu, saznajte u nastavku.

"Studirao sam da postanem doktor. Tata, mama i brat su mi doktori pa sam pomislio, dobro, još jedan u obitelji. Kad sam reko da ću biti glumac, rekli su da nisam normalan. Bio sam crna ovca u obitelji jedno vrijeme, a onda su shvatili da sam uspio i sada su ponosni. Brat je bio iznad mene, a sada sam ja glavni", otkrio je na početku kroz smijeh simpatični Amaury.

Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Obitelj me ponekad posjeti na setu, ali moja mama mrzi dolaziti na njega jer voli filmsku čaroliju i ne želi znati kako se nešto radi na televiziji."

Amauryjev prvi film bio je slavni "Prebrzi i prežestoki" prije 16 godina. "Tada sam odveo cijelu obitelj na crveni tepih, bili su tako ponosni na mene šečući se po njemu sa mnom", prisjetio se.

Hit serija "Zakon braće" za njega je bila prekretnica u karijeri, a Amaury ne krije zadovoljstvo što je bio dio tako sjajne serije. "Otvorila mi je cijeli novi svijet. Razgovaram ovdje s vama zbog nje", poručio je glumac našoj Ivani.

Najbolji savjet dao mu je kolega i prijatelj Benicio del Toro. "Rekao mi je uči, uči, uči. Trebaš biti spreman kad dođe prilika", dok glumicu Evu Longoriu smatra sestrom, a zanimljiv je i način kako su se upoznali.

Kako? Saznajte u videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene