Iskrena ispovijest

Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 2 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 4 Ivana Nanut i Robbie Williams Robbie Williams - 1 Robbie Williams - 3 Robbie Williams (Foto: AFP) Robbie Williams (Foto: AFP) +0 Robbie Williams (Foto: Profimedia) Galerija

Robbie Williams najveća je živuća legenda britanske pop kulture. Pop i rock zvijezda, ali i glavni zabavljač u lokalnom pubu. Njegovi nastupi su nepredvidljivi i puni energije koje ovaj 45-godišnjak još uvijek ima na pretek. Njegova 30 godina duga karijera bila je divlja, ali ponekad i bolna javna vožnja. Sve o svojim ovisnostima, demonima i još koječemu, otkrio je našoj Ivani Nanut.

Robbie Williams najveća je živuća legenda britanske pop kulture. Njegovi nastupi su nepredvidljivi i puni energije koje ovaj 45-godišnjak još uvijek ima na pretek. Njegova 30 godina duga karijera bila je divlja, ali ponekad i bolna javna vožnja. Sve o svojim ovisnostima, demonima i još koječemu, otkrio je našoj Ivani Nanut.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 5 Život bez cenzure Preživljavao na jednoj banani dnevno: Legendarni glazbenik progovorio o borbi s vlastitim odrazom u ogledalu!

Robbie Williams je Ivani u ekskluzivnom intervjuu otkrio da ima neobičnu ovisnost – pokušava na internetu pronaći najgoru stvar koja je o njemu napisana i na taj način provjeriti jesu li njegove najgore misli o samome sebi istinite.

Iako je već 19 godina trijezan, ovaj slavni pjevač dugo se borio s pravim ovisnostima i demonima, a sir Elton John bio je taj koji ga je nagovorio na liječenje. Otvoreni i iskreni Robbie priznao je i kako bi ga se za progovaranje o borbi s mentalnim poremećajima i ovisnostima 1990-ih ocrnilo kao jadnika i bijednika sklonog kukanju, pa je sretan što je danas svijet mnogo otvoreniji i spremniji za razgovore o mentalnom zdravlju.

Robbie je otkrio i kako odgaja svoju sedmogodišnju kćer te što misli o društvenim mrežama, a što je sve ispričao našoj Ivani Nanut saznajte u našem videoprilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +4 Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Getty Images) Celebrity Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene