Hrvatice biraju

Mladi, uspješni i u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva ! Tko su najzgodniji dečki naše reprezentacije?

Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić (FOTO: Privatni album) Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Snježana Mehun +0 Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Bez imalo skromnosti slobodno možemo reći kako imamo najzgodniju reprezentaciju na svijetu. Mladi, lijepi i uspješni - pred nama je bio najteži zadatak - izdvojiti one koji su nas, osim iznimnim talentom, zadivili i izgledom. Predstavljamo najbolje od najboljih ili, bolje rečeno, najzgodnije dečke hrvatske reprezentacije.

Stoti nastup za reprezentaciju, ali i da tisuću puta istrči na travnjak, Vedrana Ćorluku bismo uvijek rado gledali. Takav ljepotan teško komu može dosaditi. Visok, crn, zgodan, neodoljivog osmijeha. Pa tko ga ne bi uvrstio na listu najzgodnijih nogometaša. Nažalost, sretno zauzet, no među brojnim tetovažama, našla se jedna sa slikom psa, ali ne i Franke.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Instagram) Svi su gore Ćorluka ima još jedan razlog da ''razvali'' Francuze! Stigla mu je i buduća supruga!

''On taj šarm dobiva s godinama ali upoznala sam ga i privatno je kvalitetan dečko. Uz to što radi je i pozitivna osoba, za Čorluku su samo rijeci hvale'' kazala je Ivana Delač Đolo.

Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

''On je veliki humanitarac, koliko ja znam'', govori Paola Valić, a Snježana Mehun nadodaje. ''On je baš frajer, zgodan, otkad se pojavio ima taj stav, djeluje da se pomalo zeza i to mi je super, baš frajerski''.

Prije četiri godine, Dejan Lovren nam je poslao lijepu razglednicu iz Brazila. Njemu se, doduše, nije svidjela, ali nakon toga, ime mu je uklesano u liste najzgodnijih.

''Lovren, izuzetno lijep, visok, apolon'', kazala je Ivana Delač Đolo.

''On mi je simpa i drag i mislim da ima potencijala, mogao bi raditi u vrtiću'', smatra Paola Valić.

Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Kako je prošao Duje Ćaleta Car, Domagoj Livaković, Andrej Kramarić ili Šime Vrsaljko, pogledajte u našoj video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene