Uporan i ambiciozan

'Nisam išao u školu, posvetio sam se nogometu i sad pomažem obitelji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

18-godišnji Jean Evrard Kouassi iz Obale Bjelokosti novi je miljenik Torcide. Životni put mladog napadača Hajduka, za kojega dolazak na Poljud znači bijeg od siromaštva.

Mladi 18-godišnji Jean Evrard Kouassi iz Obale Bjelokosti novi je miljenik Torcide. Kao i većina afričkih nogometaša, i Kouassi dolazi iz siromašne obitelji pa je, kaže, morao birati između nogometa i škole jer je tamo nemoguće spojiti jedno i drugo. Zato je u drugom razredu prestao ići u školu i odlučio se za nogomet. U Hajduku će na mjesec zarađivati oko 4000 eura, a veći dio plaće slat će obitelji, kojoj će to biti velika pomoć.

>> 'Ponekad mi se čini da se ni ne sjećam života prije njezinog rođenja'

'To me je tjeralo da još više treniram, da bi svojoj obitelji jednog dana mogao pomoći. Mojim potpisom za Hajduk i njima i meni će sad biti puno lakše u životu', kaže Jean Evrard Kouassi.
Čim je stigao u Split, novi napadač Hajduka susreo se s prvim tračem. Negdje je napisano da će uskoro postati otac, što je demantirao.

''Iznenadilo me, svi suigrači u svlačionici su me pitali je li to istina. Ne znam odakle to medijima i od koga je tako nešto došlo', kaže Jean.
 

Pogledaj i ovo Reyes i Noelia (Foto: Instagram) Tragična sudbina Reyesova udovica objavila video koji će vam slomiti srce, podršku joj pruža i Rakitićeva Raquel
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene