Ljubav, ništa više!

Ljubav na daljinu Vedrana i Franke i dalje odlično funkcionira: ''Lovimo se po kugli zemaljskoj''

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: PR) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: PR) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Ingrid Batelić (Foto: Instagram) Davor Garić i Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Davor Garić i Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +1 Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

''Ljubav, ništa više'' naziv je novog Frankinog singla kojim sasvim jasno daje do znanja da joj u bračnoj luci teku med i mlijeko. Ovih je dana proslavila 27. rođendan, no uskoro slijedi još jedno slavlje - prva godišnjica braka. Priznala nam je da njezin i Ćorlukin brak na daljinu savršeno funkcionira.

Najnovija Frankina pjesma ''Ljubav, ništa više'' je prava pozitivna, ljetna, plesna stvar. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

''Više smo nego zadovoljni s reakcijama. Nekako kad nešto toliko voliš i vjeruješ u neku pjesmu, to se odmah kuži. Snimali smo spot u mom Labinu, za ljude koji ne znaj,  Rabac je 5 kilometara od Labina. Ja sam išla u školu u Labin, na trgiću gdje smo koreografije plesali, ja sam lovila mačke, pse, nona mi je tamo'', priča nam Franka. 

''Da, da, Vedran je bio iza kamere. Nismo ga uspjeli nagovoriti da bude i ispred, u idućem spotu!'', obećala nam je Franka.

Silno je željela snimiti plesni spot i u tome je uspjela. 

''Nazvala sam Barberića da nam napravi koreografiju. Obožavam s njim surađivati još od Eurosonga'', otkrila nam je. 

Za nas se prisjetila i svog sudjelovanja u showu ''Ples sa zvijezdama''. 
Kad si već spomenula Ples sa zvijezdama daj mi se prisjeti svojeg sudjelovanja.

''Meni je ''Ples sa zvijezdama'' bio totalno zabavno iskustvo. Malo manje se sjećaš ovih težih stvari, ubitačnih proba... lijep osjećaj, ali to je bilo prije 10 godina. Drago mi je malo se prisjetiti toga i zaplesati, nevjerojatno kako tijelo pamti. Probaj za 10 godina otplesati sambu i vidjet ćeš da ćeš znati'', uvjerena je Franka. 

Dodala je da oduvijek voli plesati, još kao djevočica je skidala plesne pokrete svojih uzora s televizije. 

Franka je nedavno proslavila 27. rođendan. Zabavila se u krugu svojih najbližih. Uskoro se bliži i prva godišnjica braka s Vedranom. Brak na daljinu funkcionira i više nego odlično. 

''Pa da, sad je Vedran bio ovdje na jedan duži period. Lovimo se mi gdje god, po kugli zemaljskoj'', kaže nam Franka. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene