Marko Kutlić pobjednik

Estradni glazbeno-scenski spektakl: Naš najdugovječniji festival zabavne glazbe ponudio pregršt zabave

Alka Vuica Alka Vuica In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Marko Kutlić Ida Prester +0 Denis Dumančič Galerija

Hari Rončević, Opća opasnost, Alka Vuica, Tedi Spalato samo su neka od poznatih glazbenih imena koja su u petak nastupila na Zagrebačkom festivalu. Pobjedu je odnio mladi pjevač Marko Kutlić. Osim dobre glazbe i zanimljivih modnih kombinacija, 67. izdanje ovog festivala bilo je prava prilika i za druženje.

Na velikoj pozornici Zagrebačkog festivala izmjenjivali su se mladi, ali i stariji i iskusniji izvođači različitih žanrova. Gužva je bila i u publici. 

Pogledaj i ovo Alka Vuica i Zoran Šerbedžija za sve ljubitelje glam rocka Klub Komedija čeka pravi rock spektakl i to na koncertnoj promociji albuma Alke Vuice i Zorana Šerbedžije!

Festival je ponudio pravo šarenilo i u glazbenom i modnom smislu jer pripreme za nastup traju poprilično dugo.

''Ovdje se čuje svaki falš, evo ja sam odustala od visokih peta i obukla sam tenisice baš zato da imam uzemljenje da mogu razmišljati samo o intonaciji'', rekla je Ida Prester.

Najviše truda oko outfita dale su si Alka Vuica i njezine plesačice "alkete".

''To je onako trebao biti stilizirani punk, ja vjerujem da da smo se super isfurale'', zaključila je Alka.

Nakit je za Ninu Kraljić izradio njezin dečko Dorian, a bračni par iz grupe Bang Bang o scenskoj se odjeći uopće ne dogovara. Uz to što su predstavili nove pjesme, festival je idealna prilika i za druženje.

''Pregršt kolega koji su na jednom mjestu jer rijetko se ovako možemo sresti odjednom iz svih glazbenih svjetova'', kaže Pero Galić.

Tedi Spalato nastupio je u duetu s grupom Pavel, a frontmen Letećg Odreda najviše je strahovao da će zaboraviti tekst.

''Više sam očekivao neku tremu jer sam ja pisao tekst pa to zna biti zeznuto, ali sam uspio sve završiti'', rekao je Denis Dumančić. 

Uspio je i Petar Dragojević raditi na novim pjesmama, iako je krajem prošle godine po peti put postao tata.

21 pjesmu izveli su domaći izvođači u borbi za prvo mjesto na 67. Zagrebačkom festivalu, a pobjedu je odnio mladi pjevač Marko Kutlić.

''Ja mislim da muzika nije natjecanje, da tu nema najboljeg, ali jako je lijep osjećaj kad odbiješ nagradu u svom Zagrebu na svom Zagrebačkom festivalu'', zaključio je. 

Bravo, Marko!

A što su nam sve glazbenici rekli, pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Celebrity Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene