Ekskluzivno!

Glumac koji je u novom Bondu opet utjelovio lik kultnog Q-a otkrio kako se osjećao kada je prvi put ušao u zgradu britanske tajne službe!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Whishaw i Daniel Craig Ben Whishaw i Ivana Nanut Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die +1 Daniel Craig - 2 Galerija

Zahvaljujući čovjeku imena Q, James Bond je iskoristio svaki zamislivi gadget kako bi se izvukao iz svakakvih, opasnih po život, situacija. On je voditelj odjela za eksperimentalno istraživanje i razvoj u britanskoj tajnoj službi MI6. Ivana Nanut ekskluzivno je za In magazin razgovarala s glumcem Benom Whishawom koji je u posljednjem nastavku Jamesa Bonda ponovno utjelovio lik Q-a. Ben nam je otkrio kako se osjećao kada je prvi put ušao u zgradu britanske tajne službe te je li i privatno ljubitelj gadgeta.

U najnovijem Bondu, ''Za smrt nema vremena'', Ben Whishaw po treći put glumi Q-a, šefa odjela zaduženog za proizvodnju tehnoloških novosti.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Možda je ovaj Q, za razliku od svojih prethodnika, mnogo mlađi od tajnog agenta, no njegova smušenost, lojalnost i sposobnost pomoći će mu da se izvuče i iz najsloženijih situacija.

Zahvaljujući svojim godinama, Ben bi u ovoj ulozi mogao uživati još desetljećima.

"Bilo nam je predivno. I zato što nam je to bio treći put, bili smo opušteniji. Poput obitelji, poput skupine prijatelja", otkrio je.

Na prvi pogled posve običan i neupadljiv, Whishaw je glumac iznimnog talenta. Nerado govori o privatnom životu. S 23 godine oduševio je ulogom Hamleta, a posve zasluženo osvojio je neke od najvažnijih filmskih i televizijskih nagrada.

"Teško je zamisliti išta čime sam se ja bavio, a da je popularno kao James Bond. I zato da, zaista sam sretan po tom pitanju. Ta mi je uloga pružila mnogo više primjetnosti", priznao je Ben.

Iako se radnja Bond filmova često odvija u unutrašnjosti londonske zgrade tajne službe MI6, jednom je čak dignuta u zrak. Sve te scene snimane su na drugim, zamjenskim, lokacijama. Iako su već nekoliko puta producenti filma poželjeli i zamolili da se dio radnje odvija na pravoj lokaciji, u njihovoj zgradi tajne službe, svaki put dosad bili su odbijeni.

''Bilo je izvanredno, poseban je to svijet, bio sam oduševljen jer sam imao to priliku vidjeti", istaknuo je. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić +4 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene