Žene lude za njima!

Njih dvojica u Turskoj su toliko popularni da im bračne ponude pristižu svaki dan!

Caglar Ertugrul i Alp Navruz (Foto: Screenshot) Caglar Ertugrul i Alp Navruz (Foto: Screenshot) Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) Caglar Ertugrul i Alp Navruz (Foto: Screenshot) Nazan Kesal (Foto: IN Magazin) Caglar Ertugrul (Foto: IN Magazin) Alp Navruz (Foto: IN Magazin) Alp Navruz (Foto: Instagram) Alp Navruz (Foto: Getty Images) +0 Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) Galerija

Ivana Nanut u Istanbulu je ekskluzivno razgovarala s glumcima iz nove turske serije ''Fazilet i njezine kćeri'', koja se trenutačno prikazuje na Novoj TV. Ne propustite pogledati što su nam otkrila dvojica šarmantnih glumaca koja u seriji glume braću iz bogate obitelji.

Odlazimo u Istanbul, gdje smo ekskluzivno razgovarali s glumcima iz nove turske serije "Fazilet i njezine kćeri", koja se trenutačno prikazuje na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Caglar Ertugrul i Alp Navruz u Turskoj su toliko popularni da svakodnevno dobivaju bračne ponude. Jednog od njih zahvaljujući nevjerojatnoj sličnosti često uspoređuju s jednim popularnim holivudskim glumcem. U Istanbulu je bila naša Ivana Nanut.

Nakon što se siromašnoj majci dviju prelijepih kćeri putevi susretnu s bogatom obitelj Egemen, ona će učiniti sve, bez obzira na cijenu, kako bi i njihov život bio lagodan, o čemu je oduvijek sanjala. "Fazilet i njezine kćeri" nova je uzbudljiva serija koja će vas odmah osvojiti svojom pričom, ali i odličnom glumom.

"Pogotovo kad sam čula da Fazilet glumi Nazan Kesal, odmah sam zaključila da moram sudjelovati i prihvatila ulogu", otkriva Deniz Bayal.

"Za početak, ja nisam tako strašna. Lik Fazilet nije tako strašan. Živimo u svijetu koji beatificira majčinstvo. Zapravo, majčinstvo je vrlo poseban osjećaj, no Fazilet ima stranu koja, na neki način, pokazuje da i majke mogu pogriješiti", otkriva glumica Nazan Kesal.

"Bit će puno iznenađenja", kratko ističe Caglar Ertugrul.

"Sinan je možda najzločestiji dečko u seriji, tako bih mogao reći. Puno je drukčiji od svoje braće. Odrastao je uz stalno maženje majke i oca. On je lik koji ne preuzima puno odgovornosti, jako voli zabavu, mnogo osjećaja još nije doživio i otvoren je tomu da ih doživi", otkriva Alp Navruz.

Ova dvojica šarmantnih muškarca, točnije dvojica braće naći će se u ljubavnom trokutu. I dok je Hazan, starija kći sluškinje Fazilet, platonski zaljubljena u razmaženog brata Sinana, stariji Yagiz je pak tajno zaljubljen u nju.

Što dečki rade u slobodno vrijeme, jesu li slični svojim likovima te dobivaju li bračne ponude zahvaljujući seriji, saznajte u našem videoprilogu.

Tko će od ove dvojice muškaraca osvojiti srce prelijepe Hazan? Hoće li Fazilet omogućiti svojim kćerima lagodan život u raskoši i luksuzu, doznajte gledajući popularnu seriju "Fazilet i njezine kćeri".

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene