Samo lagano

Doznali smo koje namirnice ljeti najradije biraju domaće zvijezde da bi se lakše nosile s vrućinama

Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 4 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 4 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Begonja (Foto: Dnevnik.hr) Robert Bošković (Foto: Dnevnik.hr) Oliver Mlakar (Foto: Dnevnik.hr) +0 Glumica Barbara Vicković (Foto: IN Magazin) - 4 Galerija

Stručnjaci preporučuju da ljetna prehrana bude što jednostavnija, odnosno laganija, kako bismo se lakše nosili s vrućinama. Izbor na tržnicama zaista je velik. Doznali smo koliko se prehrana domaćih zvijezda ljeti razlikuje od njima uobičajene.

Legenda malih ekrana Oliver Mlakar i danas ima zavidnu liniju. Prehrana mu se ljeti, priznaje, ne razlikuje puno od one zimske.

''Mi se uglavnom hranimo lakom hranom, puno voća, povrća i puno ribe. Ljeti možda malo više ribe jer je ljeto ipak ljeto pa se više lovi, ali mi i zimi imamo naše prodavače i kupujemo uvijek kad je svježe. Lakšu hranu preferiramo, to je ta mediteranska'', priča nam Oliver. 

Slično je i s glumcem Marom Martinovićem, no ipak postoji jedna važna razlika.

''Za razliku od zime, puno manje jedem, ljeti imam po 4-5 kila manje'', otkrio nam je. 

Ipak, postoje oni kojima je prehrana ljeti potpuno različita.

''Ja sam prvi primjer koji je u stanju zimi kad ima probe pojesti pizzu, ćevape, ali ljeti mi je puno ljepše, blitva, voćna salata, lubenica. I riba je prirodna kad dođeš na more, sve ti je puno ljepše i lakše nego kad ti je trbuh pun'', govori nam redatelj Robert Bošković. 

Svi ističu kako ih ljeti veseli obilje voća i povrća.

''Ja sam vegetarijanac, kao i moj muž, tako da mi dosta laganije ljeti jedemo. Volimo talijansku kuhinju koja nije toliko lagana, ali prava sicilijanska stara jela imaju dosta salata'', priča Linda Begonja. 

Prehrana Barbare Vicković bazira se na voću i povrću. 

''Još malo žitarica, tako da je to jednako i ljeti. Ne jedem mlijeko i mliječne proizvode, ne jedem gluten'', otkrila nam je. 

U našem videoprilogu pogledajte i bez kojih namirnica ne mogu zamisliti hladnjak ljeti.

Nadamo se da svi ovo ljeto uživate u bogatoj, a laganoj trpezi. I da ćete spremni krenuti u nove poslovne pobjede najesen.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +7 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Objavio fotku zaručnice u bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi i poslao joj jasnu poruku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene