Hit

Djeca rešetala zvijezde Dinama: Imaju li curu? Slušaju li mamu?

Igrači Dinama u OŠ Jelkovec (Foto : Marko Prpic/PIXSELL) - 3 Igrači Dinama u OŠ Jelkovec (Foto : Marko Prpic/PIXSELL) - 3 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Igrači Dinama u OŠ Jelkovec (Foto : Marko Prpic/PIXSELL) - 2 Igrači Dinama u OŠ Jelkovec (Foto : Marko Prpic/PIXSELL) - 3 +0 Igrači Dinama u OŠ Jelkovec (Foto : Marko Prpic/PIXSELL) - 1 Galerija

Igrači Dinama vratili su se na jedan dan u đačko doba te posjetili učenike Osnovne škole Jelkovec kako bi ih savjetovali o zdravu načinu života.

Igrači Dinama na jedan su se dan vratili u đačko doba. Naime, posjetili su učenike Osnovne škole Jelkovec, i to sa željom da ih savjetuju o zdravu načinu života. Djeca su ih dočekala s mnoštvom pitanja. Doznali smo kakvi su bili učenici, tko je volio matematiku, jesu li slušali roditelje te što su željeli postati kad odrastu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Perčin Druga je vrtićke dobi Jelena Perčin progovorila je o odgoju svojih kćeri, evo kako se slaže s 14-godišnjakinjom koja je podsjeća na nju!

"Kad dođeš ovako među djecu, onda se možeš sjetiti samo lijepih dana jer to je najbolji dio života, valjda kad si u školi i družiš se s prijateljima", rekao je Filip Benković. "Drago mi je što djecu mogu učiniti sretnima i ja sam sretan čim sam tu s njima", dodao je Arijan Ademi.

Benkoviću je prva asocijacija na školske dane igranje nogometa na školskom igralištu. "Djeca su sad sigurno više na mobitelima i kompjuterima, igraju te igrice i to. Ne mogu reći da sam ja sad prestar i da je to neka velika razlika, ali u moje vrijeme je to bilo više, odeš na igralište, zezaš se malo, odigraš na dva gola, a sad je to sve slabo."

Igrači Dinama u OŠ Jelkovec (Foto : Marko Prpic/PIXSELL) - 2 Igrači Dinama u OŠ Jelkovec (Foto : Marko Prpic/PIXSELL) - 2

Osim što su se prisjetili svojih školskih dana, osnovnoškolce su podučili zdravunačinu života, ali se i sami podsjetili na poneku sitnicu koju često, priznaju, zaborave. "Naučili smo isto štošta. Naravno, moramo se bolje hraniti, naučili smo kako pravilno sjediti, uspravno. Mislim, znamo to, ali uvijek se mora ponoviti", komentirao je Ante Ćorić.

A uz to što su svi veliki obožavatelji nogometa, među školarcima se našla i poneka mlada nada koje će možda jednog dana, nikad se ne zna, zaigrati rame uz rame sa svojim uzorima. I dok su jedni nadareni za sport, drugima smo dali priliku da se okušaju u našem poslu, pa smo im prepustili mikrofon i omogućili im da svoje omiljene igrače pitaju što ih zanima. Što su nam još dečki otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Igrači Dinama u OŠ Jelkovec (Foto : Marko Prpic/PIXSELL) - 1 Igrači Dinama u OŠ Jelkovec (Foto : Marko Prpic/PIXSELL) - 1

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene