Bilo je svega

Na pripremama s igračima Dinama! Tko je najveći zabavljač, a tko šarmer: "A bilo je stvarno puno smiješnih uletavanja i ponuda"

Dinamo Pripreme (Foto: Dnevnik.hr) Dinamo Pripreme (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dinamo Pripreme (Foto: Dnevnik.hr) Dinamo Pripreme (Foto: Dnevnik.hr) +0 Dinamo Pripreme (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

U sjeni velikog Svjetskog nogometnog prvenstva, Dinamo se uputio na pripreme u susjednu Sloveniju.

U sjeni velikog Svjetskog nogometnog prvenstva, Dinamo se uputio na pripreme u susjednu Sloveniju. Iako je aktualno prvenstvo trenutačno sve bacilo u drugi plan, i oni naporno treniraju, s novim pojačanjima. Tko je najveći zabavljač u ekipi, a tko šarmer, ali i tko je primio najviše bračnih ponuda?

Pogledaj i ovo Iva Šarić slavlje dinamovaca! Iva Šarić objavila preslatki video Brune Petkovića i sina Adriana, rijetki javni obiteljski prizori sve su rastopili!

"Najteže pada trčanje, haha, pa onda sve ostalo. Naravno, tu je i udaljenost od obitelji, praktički smo u karanteni", započinje Luka Menalo.

"Mi smo kao jedna velika obitelj i zajedno dijelimo sve tegobe, malo se žalimo i kukamo jedni drugima, tako da se lakše prebrodi nekako. Ali zapravo je okej, dobri su uvjeti, u dobrim smo hotelima, stvarno se pazi na nas, malo smo i razmaženi možda", bio je vrlo iskren Mario Šitum.

"Najveći zabavljač? Pa možda Daniel Zagorac. Obožava pjevati. On najbolje pjeva, to što sam čuo za sada, a ima konkurenciju u Hajroviću.

"Zadnja dva, tri treninga odeš s terena, pusti se neka pjesma, većinom je sad bila bosanska, haha, i onda krene cijeli bus i do hotela", kroz smijeh priča Filip Benković, a Lovro Majer dodaje: "Svaki novi igrač kad je došao je morao otpjevati nešto. Šitum dobro pjeva."

Iako im je inbox zatrpan porukama obožavateljica, dečki se nisu mogli dogovoriti komu pripada titula najvećeg šarmera među njima.

Dinamo Pripreme (Foto: Dnevnik.hr) Dinamo Pripreme (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Za kim žene najviše gube glavu? Možda ovi mlađi, Gojak, ne znam koga bi ti naveo. To morate druge igrače pitati, ja sam tu novi, još promatram to sa strane malo", iskreno priznaje Mario Šitum. "Ma ne, ne, ja sam što se tiče toga banana, ali mislim da je Menalo broj jedan u tom smislu, mislim da njega žene najviše napadaju. Bbilo je stvarno puno smiješnih uletavanja i ponuda, ali to bolje da ne govorim za kamere.", dodaje Filip Benković.

"Pa je, Benković, Moro, Sosa isto dok je bio, cure su dosta trčale za njim, dobivao je poruke svakakve i to. Gojak, on je dosta šarmantan. Oni su svi zatrpani porukama, to je ono što znamo, dobivaju poruke, ponude, izjave ljubavi i sve ostalo", nadodaje stručnjakinja za nove medije Iva Cigrovskij koja je jedna od onih koji dečke drže pod kontrolom, a u Dinamu je već 7 i pol godina.

A njihove su se supruge i djevojke već navikle na brojne poruke i svakakve ponude obožavateljica.

"Pa možda je čak njima i teže nego nama, za sada dobro, dobro se nose, a vidjet ćemo šta će vrijeme donijeti", priznaje Luka, a Mario dodaje: "Ja otkad sam upoznao svoju ženu, jednostavno sam se maknuo sa svih tih društvenih mreža, bilo je tu svakakvih ponuda, i novčanih i bračnih i svakakvih drugih. S godinama se jednostavno navikla, na početku je to bilo malo, to povjerenje je bilo malo teže sagraditi jer moraš svaki put objašnjavati šta se dešava."

A oni koji još nisu našli svoju odabranicu, povjerili su nam kakva bi ona trebala biti.

"Trebala bi biti prije svega poštena, tolerantna, da se razumijemo, da živimo slične živote", odgovaraju dečki, a što još ima djevojka iz njihovih snova, saznajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene