Ekskluzivno!

Naš jug je osvojio kralja razuzdanih zabava, otkrio nam je svoje dojmove i to u društvu samo jedne djevojke!

Dan Bilzerian u Dubrovniku - 2 Dan Bilzerian u Dubrovniku - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dan Bilzerian u Dubrovniku - 2 Dan Bilzerian u Dubrovniku - 3 +0 Dan Bilzerian u Dubrovniku - 1 Galerija

Unatoč globalnoj krizi, zbog koje su brojne svjetske atrakcije sablasno prazne, jug Jadrana ima vjerne obožavatelje među svjetski poznatim osobama. Čuveni vratar Manuel Neuer tu je već domaći, a prošetati Stradunom nije propustio ni milijunaš Dan Bilzerian.

Nakon Splita i Hvara, milijunaš, poznat kao kralj razuzdanih tuluma, sa svojim brojnim pratiteljicama stigao je u Dubrovnik. Na luksuznoj jahti Dana Bilzeriana djevojke u minijaturnim kupaćim kostimima prate u stopu. Ipak, u šetnju Stradunom on i prijatelj otišli su s po samo jednom prijateljicom, što je za njega pravo čudo. Dojmove je kratko otkrio samo za In Magazin.

Pogledaj i ovo showbuzz Blizu Lastova Nakon bezbrižnog uživanja upali u probleme: Jedna od prijateljica kralja razuzdanih zabava dobila kaznu lučke kapetanije

"Lijepo je, predivno", rekao nam je Dan.

Ekipa se odmara na jahti dugoj 64 metara, a da im ništa ne nedostaje, brine se 19 članova posade. Luksuzno plovilo opremljeno je i jacuzzijem, a tu je i dvorana za vježbanje. Veselo društvo provelo je večer u restoranu koji krasi Michelinova zvjezdica, a Dan se od Hrvatske odlučio oprostiti pravim spektaklom. Prijatelj mu se zaručio pa je za kraj ljetovanja naručio vatromet u kojem je uživao cijeli Dubrovnik.

U Hrvatskoj već tradicionalno ljetuje i vratar njemačke nogometne reprezentacije i kapetan slavnog Bayern Munchena. Manuel Neuer oduševljava sve koga sretne, strpljivo dijeli autograme i fotografira se. Zaigrao je vaterpolo u društvu Nikše Dobuda i čuvenog ugostitelja Pera Šare. Uopće ne sumnjamo da je druženje trajalo do dugo u noć i da nije nedostajalo ni lokalnih specijaliteta, po kojima je obitelj Šare nadaleko poznata.

Inače, ovo su tek neki od zvjezdanih posjetitelja Lijepe naše. Sezonu su otvorile sestre Ecclestone. Slijedio ih je mulitmilijarder i jedan od značajnijih donatora u kampanji Donalda Trumpa Sheldon Adelson. Nakon toga stigli su jedan od najpoznatijih MMA boraca Alistair Overeem i čuveni pjevač Rod Stewart. Nadamo se da će se sretni niz nastaviti dalje.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene