'Zlatni dvori'

PREMIJERA Pjesma koja će vam na prvu ući u uho

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Colonia i Slavonia band snimili su spot za naslovnu pjesmu serije 'Zlatni dvori'.

Nova serija 'Zlatni dvori' počinje s emitiranjem ovog utorka, a taktove za špicu serije koje imamo priliku već sada čuti uglazbio je i aranžirao Boris Đurđević, tekst je napisala Valerija Đurđević, dok pjesmu istog naziva kao i serija, izvodeColonia i Slavonia band. 'To je ono što sam oduvijek želio raditi, glazbu za seriju, film. Definitivno sam uživao. Svirao sam ono što je izašlo iz mene, što sam osjetio od glumaca. Prekrasno iskustvo', izjavio je Boris Đurđević.

Pogledaj i ovo showbuzz Njegova priča DOMAĆI GLUMAC OTKRIO Što ga to uvijek može rasplakati?

Novo iskustvo imali su i glavni glumci serije Katarina Baban i Matko Knešaurek koji su se odlično snašli i kao glavni junaci spota snimanog na zlatnim poljima Slavonije. Katarina koju ćemo u seriji gledati u ulozi Ane, izjavila je: 'Naslovna pjesma mi je od prve ušla u uho. Tijekom snimanja spota smo je slušali cijeli dan tako da ju je cijela ekipa danima poslije pjevušila. Na snimanju je bilo fenomenalno, bez obzira na pravu ljetnu vrućinu karakterističnu za moju Slavoniju. S Indirom je uvijek veselo i glasno, a s obzirom da sam i ja takva, smijeha nam nije nedostajalo. Najzanimljiviji dio snimanja mi je definitivno bio onaj kada sam trebala trčati kroz žito. Iako sam iz Slavonije, nisam nikada ušla u žito. Kako sam dosta niska, žito mi je dosezalo skoro do struka tako da sam se fino namučila da protrčim kroz njega.'


Njen partner u seriji, glumac Matko Knešaurek kojeg ćemo uskoro upoznati kao Petra, izjavio je: 'Predivno Đakovo, sunčani dan, odlična ekipa, nešto što se nema prilike često raditi u životu. Moje iskustvo na kojem sam zahvalan, misliš, ajde to je samo spot, ali nije, dio je nečega puno većeg i drago mi je da sam i ja dio toga.'

'Tko te ljubi, milo lane moje, nek' te vrati, tu još čekaju te zlatni dvori srca mog..' samo je dio teksta pjesme koja će nas svakodnevno uvoditi u uzbudljiv svijet, slavonski kraj koji okuplja živopisne likove i donosi nam intrigantnu radnju.

Premijerno emitiranje samog spota istoimene pjesme 'Zlatni dvori' u izvedbi Colonie i Slavonia banda gledatelji imaju priliku pogledati ovog u današnjem IN magazinu u 'Petkom s Petkom'. U studiju IN magazina kao prvi gosti nove sezone 'Petkom s Petkom' bili su tako Colonia i Slavonia band koji su na tamburama izveli najveće hitove.

U studiju su im se pridružili i glavni glumci nove dnevne dramske serije 'Zlatni dvori' Katarina Baban i Matko Knešaurek koji su dobili zadatak na dramatičan način interpretirati stihove Colonie. Petra Dugandžić pojavila se kao gošća iznenađenja koja je Indiru podučavala glumi. Voditeljima Daliboru Petku i Miji Kovačić pridružila se i kolegica Renata Končić Minea, ali ovaj put u pjevačkoj ulozi.

Ne propustite novu seriju Nove TV, 'Zlatni dvori', koja s emitiranjem počinje u utorak 6. rujna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene