Rado dolaze

Otkrivamo koji su se sve svjetski poznati nogometni reprezentativci odmarali u Hrvatskoj

Sami Khedira, nogometaš (Foto: AFP) Sami Khedira, nogometaš (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sergio Ramos, nogometaš (Foto: AFP) Fernando Hierro, trener španjolske nogometne reprezentacije (Foto: Dnevnik.hr) +0 Sami Khedira, nogometaš (Foto: AFP) Galerija

Ljepota naše obale već odavno je dobro poznata među svjetskim jet-setom pa tako i nogometašima. Mnogi inozemni reprezentativci upravo su Hrvatsku odabrali kao idealno mjesto za odmor.

Brojni nogometaši koje smo imali priliku vidjeti, ili ćemo ih još uvijek imati priliku vidjeti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ljetni odmor proveli su u Hrvatskoj. Jedan od njih je i španjolski reprezentativac Sergio Ramos. U obilasku hrvatske obale posjetio je, između ostalog, otok Korčulu, a domaćin mu je bio suigrač iz Real Madrida Luka Modrić.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Ramos i supruga Pilar očigledno su ljubitelji mora. Tako su se okušali u istraživanju našeg podmorja, ali i u novom vodenom sportu flyboardu. Iako ovaj sport izgleda opasno, stručnjaci nas uvjeravaju kako je potpuno siguran.

Sergio Ramos, nogometaš (Foto: AFP) Sergio Ramos, nogometaš (Foto: AFP) Foto: Afp

Veselo društvo obišlo je i Dubrovnik, a na svojem Instagram profilu Sergio je, uz fotografiju sa suprugom, napisao kako su proveli čarobnu noć u gradu iz bajke.

U istom gradu odmarao se i Fernando Hierro, pod čijim su vodstvom Španjolci ispali u osmini finala od domaćina Rusije. Prema nedavnoj objavi Španjolskog nogometnog saveza Hierro više neće obnašati dužnost sportskog direktora reprezentacije.

Fernando Hierro u luksuznoj dubrovačkoj vili odmarao se s cijelom obitelji. Veselo društvo iz vile često je odlazilo na izlete po otocima. Prvi je na rasporedu bio Mljet.

Fernando Hierro, trener španjolske nogometne reprezentacije (Foto: Dnevnik.hr) Fernando Hierro, trener španjolske nogometne reprezentacije (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Njemački reprezentativac Sami Khedira za ljetni odmor također je izabrao Dubrovnik. Nogometaš tuniških korijena u gradu pod Srđem odmarao se 2016. u isto vrijeme kada i Marko Pjaca. I što je najzanimljivije, obojica su odabrali istu plažu, popularnu Kavu na Babinu kuku. Khedira se čak i fotografirao s kupačicama na plaži koja podsjeća na svjetske hit destinacije.

Sami Khedira, nogometaš (Foto: AFP) Sami Khedira, nogometaš (Foto: AFP) Foto: Afp

U ljepotama naše obale rado uživa i golman njemačke reprezentacije, Manuel Neuer. Rado dolazi u Dubrovnik i to radi prijatelja Tonija Tapalovića. Prijateljstvo je započelo u njemačkom Bayernu u kojem je Neuer golman, a Toni mu je trener. Društvu se rado pridruži i Ivan Rakitić. Zajedno često igraju tenis, a Neuera su čak naučili kartati belot.

Tko je još odmarao u Hrvatskoj pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene