Zna što želi

Miss sporta Borna Mohač otvoreno o krahu na vrhuncu karijere: ''Palo mi je samopouzdanje, trebalo mi je jako puno da ga sagradim''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Mohač Borna Mohač Borna Mohač +0 Borna Mohač - 1 Galerija

Dvadesetogodišnja tenisačica Borna Mohač ponijela je titulu najljepše domaće sportašice pa se uz brojne zlatne medalje i osvojene turnire može pohvaliti krunom i lentom Miss sporta Hrvatske. Srce atraktivne tenisačice osvojio je jedan domaći nogometaš, a u budućnosti želi pokrenuti vlastitu tenisku akademiju. Ova ambiciozna sportašica i okrunjena ljepotica sve je o svojim uspjesima, ali i krahu na vrhuncu teniske karijere, ispričala je Davoru Gariću.

Titulu najljepše sportašice ove je godine ponijela dvadesetogodišnja Borna Mohač. Miss sporta Hrvatske briljira na teniskim terenima, no jednako se dobro snalazi i u visokim potpeticama i glamuroznim haljinama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Bila sam jako uzbuđena, nisam očekivala, ali sam se dvije godine trudila da to nekako uspijem postić, da probam", priznala je Borna.

Miss sporta ipak se najbolje osjeća u svojem prirodnom okruženju - s reketom u ruci. Tenis je njezina najveća ljubav već 14 godina.

"Bila sam prva u Hrvatskoj do 10., 12., 14. godine, druga do 16 godina, seniorska prvakinja u parovima sa 14 godina, nastupila sam na prvim rangovima na Floridi. Dosta ljudi je već čulo za te turnire, imala sam puno uspona, ali i puno padova. Kad sam bila na vrhuncu karijere s 15 godina desila mi se operacija ručnog zgloba, ligament je pukao jednostavno", ispričala je Borna.

Onda je uslijedio najteže razdoblje u životu ove ljepotice.

"Palo mi je samopouzdanje, trebalo mi je jako puno da ga sagradim opet, ali uz podršku roditelja nekako sam postepeno to uspjela. Što je najgore, meni su odmah sve sponzore uzeli, čim sam operirala ruku, odmah otpisivanje, tako to ide u sportu. Ali uspjela sam dokazati da se mogu vratiti i bez boli i da mogu biti na nivou na kojem sam nekad bila", ponosna je sportašica.

Nakon što se dokazala na teniskim terenima, Borna je odlučila pokazati da sportašice neopravdano često doživljavamo manje ženstvenim.

"Možemo biti ženstvene i seksi samo se moramo malo potruditi. Svaka žena ima tu ljepotu u sebi i naravno da može biti ženstvena", zaključila je.

Osim uspjeha u sportu i ljepoti, ova mlada dama krije još pregršt vrlina.

"To mi je jako teško pitanje, hahaha! Moja vrlina? Pa mislim da uvijek hoću pomoći ljudima i uvijek vidim dobro u ljudima. Mislim da je to nekako nešto što mene zabilježi. Znam biti malo naivna zbog toga, ali otom potom", priznala je Borna.

"Ja sam uz sport jako brzo sazrijela, uspjela sam si posložit u glavi neke životne ciljeve. Ja sam recimo prije dvije godine znala otprilike što bih htjela u životu i mislim da nije bilo sporta uz mene kroz cijelo djetinjstvo da bih to jako teško već sad mogla znati. Gledam po prijateljima, svi su izgubljeni, faks, obavezem, ne zna se gdje će", izjavila je.

Borna itekako dobro zna u kojem pravcu ide. Ne krije da ima velike planove.

"Definitivno bih voljela voditi neku veliku sportsku akademiju, tenisku po mogućnosti, a u zadnje vrijeme se vidim i kao voditeljica, tako da vidjet ćemo, haha", otkrila je.

Uz svakodnevne treninge i obveze, Miss sporta i ljubi. Njezin joj je dečko najveća potpora.

"Pa mislim da je ljubav najvažnija stvar na svijetu i nešto za što se uvijek treba naći vremena. Ne volim previše otkrivati o ljubavnom životu, ali svakako je to nešto što me vuče prema naprijed", izjavila je Borna.

Otkrila je samo da je njezino srce zarobio također sportaš i to onaj sa zelenih travnjaka. Pitamo se kako funkcionira taj ljubavni spoj tenisa i nogometa.

"Pa za sad dobro, dogovorili smo se neke treninge skupa odrađivati, što je najbitnije, jel tako?! Vidjt ćemo, ako je mogu više marinaca, onda je sve u redu, hahah", našalila se.

Iako joj je tek 20, čini se da ova mlada dama itekako može dati dobar savjet svojim vršnjakinjama.

"Pratit svoje ja, čvrsto stajati nogama na zemlji, imati samopouzdanja, nema smisla ništa bez samopouzdanja. Jednostavno se fokusirati na to nešto što želiš i dati svoj maksimum u to", poručila je Borna.

Nije čudo da je Borna s takvim stavom i teniska prvakinja i okrunjena ljepotica. Jasno je da joj je samo nebo granica.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene