Ekskluzivno

VIDEO Bivši nogometaš u glazbenim vodama kao 'Hrvatski sine'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što se u glazbenim vodama okušao bivši Vatreni Igor Štimac, njegovim je stopama krenuo još jedan član legendarne generacije hrvatskih nogometaša - Silvio Marić.

Reper Marko Lasić Nered, frontmen grupe Connect Ivan Dražić i producent Natko Smoljan autori su nove navijačke himne naziva 'Hrvatski sin'. Već dokazana ekipa vjeruje da će navijači i uz njihovu najnoviju pjesmu bodriti Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Pogledaj i ovo Hrvatski navijači (Foto: Getty) Očito da da Zar oni misle da smo gluhi?! Šveđani besramno iskopirali refren najpoznatije hrvatske navijačke himne

Dvostruki razlog za slavlje: Bivši nogometaš postao tata!

'Mi već imamo nekako kontinuirano prepoznatljiv zvuk tako da ljudi čim čuju na prvu znaju da je to iz naše kućne radionice. Pjesma je super', poručio je Marko. Glazbenike je u zagrebačko naselje Špansko došao podržati i bivši nogometaš Silvio Marić koji je prvi put dobio ulogu u nekom glazbenom spotu, a na snimanju je istinski uživao.

'Super, drago mi je da su me dečki zvali. Mislim da će pjesma biti hit. Prekrasno snimanje, jedno novo iskustvo, nisam nikada do sad imao prilike. Puno djece i lijepi kadrovi i ja se nadam da će to biti super', rekao je Silvio.

Kako je bilo na snimanju, pogledajte u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene