Dečko i trener je hvale

Neuhvatljiva i lijepa Andrea: 'Ja sam prvenstveno sportašica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša najbrža Hrvatica se čak tri godine nije bavila atletikom zbog fakultetskih obveza i ozljeda, no sada se vratila u punom sjaju.

Sandra Perković sasvim privatno: 'Jaka sam žena, a takvoj treba još jači muškarac'

Pogledaj i ovo showbuzz Potpuni zaokret Sjećate li se ove ljepotice? Naša nekadašnja voditeljica udala se u tajnosti za sportaša i postala majka dječaka

Svega osam sekundi dovoljno Andrei Ivančević da pretrči 60 metara s preponama. Ovim rezultatom je oborila državni rekord u spomenutoj disciplini, ali i ostvarila sedmo najbolje vrijeme na nedavnom dvoranskom Europskom prvenstvu u Pragu. Brzim pokretima i ambicijom Andrea se nada kako će ostvariti svoje snove. Trenutačno se priprema za ljetnu sezonu i svjetsko prvenstvo.

Njeno drugo lice - Stolnotenisačica Sandra Paović o nesreći koja joj je promijenila život

'Prvo odlazak na Olimpijske igre, to je svakom sportašu san, a drugo postići velike rezultate, čak i medalja s nekog velikog natjecanja', kaže Andrea.

Treninzi su svakodnevni, a baziraju se na brzinsko-snažnim sposobnostima. Radi se na izdržljivosti, a atletika, kako kaže ovaj sportski dvojac, zahtijeva da si savršen stroj. Uz trenera, Andreina najveća potpora je njezina obitelj, ali i dečko koji se hvali da ima najbržu djevojku u državi. No ne daje joj samo on komplimente. Mediji je često, uz to što je rekorderka, opisuju i kao pravu ljepoticu. 

'Mislim da svakoj ženi godi, ali ja sam prvenstvo sportašica i htjela bi da me se po tome zna, a izgled, super, ali to je sa strane', naglašava Andrea. A u prvom planu ovoj tridesetogodišnjoj atletičarki je oboriti rekorde i na sto metara s preponama te bez njih. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene