najbolja ili najgora?

Slavna glumica za istu je ulogu nominirana za Oscara i Zlatnu malinu, no nije prva kojoj se to dogodilo

Glenn Close (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Glenn Close (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: AFP) Glenn Close (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) +0 Glenn Close (Foto: Getty Images) Galerija

Glenn Close za ulogu u filmu "Gorštačka elegija" nominirana je za Oscara i Zlatnu malinu.

Ovisno o tomu koga pitate, Glenn Close najbolja je ili najgora glumica sezone. Ova 73-godišnja glumica iz Connecticuta u ponedjeljak je zaslužila svoju osmu nominaciju za Oscara za sporednu žensku ulogu u Netflixovu filmu "Gorštačka elegija" ("Hillbilly Elegy").

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: Profimedia) reakcije se ne stišavaju Halle Berry postala je predmet sprdnje zbog nove frizure, što vi kažete na ovu drastičnu promjenu imidža glumice?

Unatoč prethodnih sedam nominacija, među kojima su i one za "Fatalnu privlačnost" i "Opasne veze", Oscara još nema.

Ove će se godine za prestižni zlatni kipić natjecati s Olivijom Colman, Marijom Bakalovom, Amandom Seyfried i Youn Yuh-jung.

No Close ima priliku pobijediti i na jednoj drugoj dodjeli, premda se njome vjerojatno neće hvaliti.

Prošli je tjedan nominirana za Zlatnu malinu za istu ulogu u istoj kategoriji.

To je tek treći takav slučaj u povijesti dviju nagrada. James Coco mogao je biti i najbolji i najgori 1982. za ulogu u filmu "Samo kad se smijem", a Amy Irving dvije godine poslije za nastup u "Yentlu". U oba slučaja sve je ostalo samo na nominacijama.

Nekoliko drugih glumaca, poput Sandre Bullock, Melisse McCarthy, Ume Thurman, Aleca Baldwina i Eddieja Redmaynea bili su nominirani za Oscare i Maline iste godine, ali za različite uloge. Bullock ih je čak obje i osvojila.

 (Hina)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Celebrity Janko Popović Volarić objavio fotku sa sinom, komentari su urnebesni: ''Ko dva brata, sav si na maloga, izgleda starije od tebe!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene