BLIŽI SE DVOBOJ

BURAN DAN NA FARMI Sara prva duelistica, Gordan već treći put osvojio imunitet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan na farmi protekao je poprilično burno i to pretežito na Novoj farmi.

Po prvi put ove sezone showa rezultat tjednog zadatka bio je izjednačen, stoga su se za konačnu pobjedu u dvoboju razrješenja borile Gazde farmi – Daniela i Goran. Dvoboj se odnosio na pucanje iz puške za paintball, a svatko je od njih dvoje imao po tri metka. Daniela je ipak bila vještija od Gorana s pištoljem te je tako osigurala svojim farmerima pobjedu.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"


Odabir prvog duelista birao se među farmerima u Staroj farmi. Iako je Gordan dobio više šibica od Sare, miljenik publike i ovoga je tjedna osvojio povjerenje gledatelje koji su mu osigurali imunitet, pa je prva duelistica postala Sara. „Dobro se osjećam. Dečki su se malo bojali za mene da ne budem sama u kućici, ali dobro je, imam svoja dva psa!“ kazala je Sara kojoj će ovo biti drugi dvoboj za redom.


Dan na farmi protekao je poprilično burno i to pretežito na Novoj farmi. Odmah nakon doručka Katica je zatražila hitan sastanak s farmerima kako bi im očitala bukvicu. „Sljedeći put kada bude nominacija, ja ću tražiti nominaciju. Razlog će biti nečistoća, neurednost, nemarnost, nebriga o ovom okolišu gdje mi svi živimo i radimo.“ poručila im je Katica koju je iznervirao jako prljavi WC.


Dok su farmeri žustro raspravljali o nečistoći o nečistoći, Darko i Damir, novopečeni prijatelji iskoristili su priliku kako bi skovali pakleni plan. „Čuj ja sam ovako razmišljao. Neovisno o tom što smo ti i ja imali sukob. To je prošlo. U odnosu da ja više jednostavno ne želim biti među ovim glumcima i ja ću se dragovoljno sad prijaviti i ja ću napustiti farmu. Kad ću ja biti taj prvi dualist znači ja biram tko će sa mnom ići u dvoboj. Ali, u dvoboj ću staviti sa mnom da ide Barbara!“ objasnio je svoj plan Darko koji bi u slučaju da ispadne postavio Damira za Gazda, što je njemu pak nevoljko palo jer u protivnom još nekoliko tjedana ne bi mogao vidjeti svoju Laru.

„A mogao bi ti kontra napravit, mogao bi ti mene uzet u duel. Sad kako ti hoćeš, ili da ja pobijedim ili ti mene, svejedno. I Barbaru staviti za Gazdaricu pa neka se oni kolju.“ dao je svoj prijedlog Damir. Osim paklenog plana, Darko je upozorio Damira da se čuva pojedinih farmera, a posebno mu je skrenuo pozornost na Katicu. „Jedna od najvećih zmija na farmi je Katica. Ovdje smo došli da budemo farmeri, a ne kuharice.“ poručio mu je.

Što je Darka i Damira navelo na to da uzmu Barbaru na zub, nije poznato, no Barbara ima neke druge planove. Naime, uhvaćena je u grmu dok se ljubila s Tomislavom , a čini se kako je nova veza na farmi dobro prihvaćena. „Već imamo dvije snahe!“ našalio se Senad aludirajući još i na ljubavni par Josipu i Gorana.


Koga će Sara izazvati u dvoboj i tko će napustiti Farmu, kao i koje iznenađenje se sprema za farmere ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene