Seksi povratak u prošlost

Stone i Stallone: Vruće scene koje vrijedi pogledati još jednom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na neke vruće scene sa Sharon Stone smo već i zaboravili – vrijeme je da se podsjetimo! Sjećate je se u filmu 'Specijalist' sa Sylvesterom Stalloneom?

Slavna glumica Sharon Stone i danas u svojoj 55-toj godini oduševljava svojom pojavom, a filmski svijet obilježila je mnogim poznatim ulogama među kojima je i legendarna scena u 'Sirovim strastima'.

Pogledaj i ovo Sharon Stone Živi u strahu Holivudskoj seks-ikoni život se pretvorio u pakao zbog muškarca koji tvrdi da su imali sina: "Ubijen je 1986."

>> Žena od milijun dolara! Sharon Stone zasjenila mlađe manekenke

No danas je sjećamo još jedne seksi scene u kojoj se slavna glumica razgolitila u tandemu s akcijskim glumcem Sylvesterom Stalloneom!

Malo tko se sjeća radnje akcijskog filma 'Specijalist', ni kritika mu nije bila naklonjena, no svi se sjećaju scene seksa pod tušem... Film je objavljen 1994., a te je godine bio i nominiran za 'Zlatnu malinu' u čak pet kategorija, a Sharon Stone i Sylvester Stallone čak su i pokupili 'nagradu' za 'najgori filmski par'!

Ipak, sve je to sada manje važno. Sharon Stone pravi je užitak gledati u ovom slobodnijem izdanju, a zahvaljujući Egotasticu, i mi samo se podsjetili opako vrućih scena - preporučamo gledati samo punoljetnim osobama na vlastitu odgovornost. ;)


Sharon Stone - The Specialist 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene