Proširila se Internetom

Pogledajte neuspješne scene iz filma 'Snimka seksa' - Osvoji karte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dnevnik.hr vodi vas iza kamere s Cameron Diaz i Jasonom Segelom u najiščekivanijoj komediji ovog ljeta!

Komedija 'Snimka seksa' od 7.8. prikazuje se u hrvatskim kinima, a Dnevnik.hr tim vam povodom donosi dio atmosfere sa seta.

Pogledaj i ovo showbuzz Opa! VIDEO Procurila 'snimka seksa' Cameron Diaz

Pogledajte kako je to izgledalo prilikom snimanja škakljivih scena i kako se u njima snašlo dvoje glavnih protagonista – Cameron Diaz i Jason Segel. Možemo vam samo otkriti kako dobre atmosfere nije nedostajalo.

EKSKLUZIVNO donosimo vam prvu dostupnu scenu iz komedije 'Snimka seksa'!

Cameron Diaz o 'Snimci seksa' izjavila je sljedeće: 'Annie i Jay u braku su već deset godina. Imaju dvoje djece i nalaze se u onoj fazi veze u kojoj ne čine što je potrebno kako bi zadržali strast. Imaju sretan brak no kao i kod većine parova jednostavno nemaju vremena za seks. I tako Annie dođe na ideju da njih dvoje naprave snimku seksa. To će biti uzbudljivo, zabavno, a zatim će je izbrisati'. 'Sve snime preko iPada, jednom pogledaju i u teoriji izbrišu' – kaže Jason Segel. 'No Jay snimku nije odmah izbrisao. Pojavi se problem s Cloudom jer Jay koristi novu aplikaciju. I na kraju hrpa ljudi koji je ne bi smjeli imati, zaprime njihovu snimku seksa'.

Tako počinje luda noć avanture dok Anne i Jay pokušavaju izbrisati sve nastale kopije...

Continental film daruje čitatelje sa 5x2 karte za film Snimka seksa u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu. Svoje prijave molimo pošaljite na e-mail natjecaj@novatv.hr zajedno sa osobnim podacima i kontaktom kako bismo vas mogli obavjestiti (ime, prezime, adresa, broj mobitela i e-mail). Sretne dobitnike objavljujemo u ponedjeljak 11.8.2014.

Film 'Snimka seksa' režirao je Jake Kasdan široj publici najpoznatiji po režiji komedija – „Walk Hard: The Dewey Cox Story“ i „Zločesta učiteljica“. „Jay i Annie donesu tu donekle upitnu odluku no vjerujem da će publika shvatiti zbog čega.“ – priča Jake. „Postoji nešto posebno kod Cameron i Jasona koji to mogu dobro dočarati – možete se s njima poistovjetiti. Nevjerojatno su otvoreni i šarmantni – i brak prikazuju prilično dobrim.“

Ova urnebesna komedija u dosadašnjem periodu prikazivanja u SAD-u i dijelu Europe zaradila je gotovo 53 milijuna dolara, a od 7.8. je napokon i u hrvatskim kinima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene