Nvi hit

„Žena boginja“ u novoj pjesmi Sinova ravnice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U mjesecu u kojem obilježavamo dan zaljubljenih, Sinovi ravnice kao svojevrstan poklon svim svojim fanovima predstavljaju svoj novi, šesti po redu singl „Žena boginja“.

Za glazbu i tekst nove pjesme „ Žena boginja“ zaslužan je već provjereni dvojac; Valerija i Boris Đurđević autorski potpisuju do sada gotovo sve pjesme Sinova ravnice.

Pogledaj i ovo Denis Barta i Halid Bešlić (Foto: Youtube screenshot) Bravo Denis! Pobjednik "Supertalenta"ostvario suradnju s Halidom: "Bez razmišljanja je odlučio sudjelovati"

Nova pjesma govori o Boginji - prekrasnoj ženi koja je svojom ljepotom toliko očarala muškarca da on doslovno umire za njom.

Ivana Kindl predstavila pop-soul baladu 'Sada znaš'

„Pjesma je obojana zanosom, ljubavnom magijom dviju, kako kaže tekst sljubljenih duša. Iskra ljubavi je u svakoj noti!

I melodijom i tekstom, pjesma slavi ljubav ...“ – pjesmu opisuje frontmen benda Marijan Novoselac.

Tekst opisuje strast i kemiju koja je prisutna na počecima zaljubljenosti. Govori o zaluđenosti stoga ima dozu sirovosti u stihovima, ali bez nepotrebne groteske. Pjesma je idealna za nove, ali i stare zaljubljene parove, a ususret Valentinovu idealna pozadina za romantične večere, ljubavne spojeve i susrete strasti.“ – za pjesmu kaže Valerija Đurđević

Svoje viđenje o pjesmi dao je i Boris Đurđević: „ Žena boginja je još jedna moderna pjesma, aranžmanski i produkcijski prilagođena klupskoj atmosferi, fuzija je to tradicionalne hrvatske melodike i istočnjačkih ritmova.“

Prije ove, Sinovi ravnice su s pjesmama „Nesrećo“, „Dođi u Vinkovce 2013“, te iznimno uspješnih suradnji „Ljubavnici“ s grupom Colonia i „Opatice“, s Goranom Navojcem, te pjesmom „Nisam loš“ na stranicama Youtube-a premašili 3 milijuna pregleda. Time dokazuju da su bend koji su svojom glazbenom kombinacijom napravili temelje za dugu karijeru u glazbenom svijetu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene