Odmorili se

NAKON LJETNE STANKE Zvijezde serije 'Zlatni dvori' vratili se na set

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumci serije 'Zlatni dvori', vratili su se nakon trotjedne ljetne stanke ponovno na set nove dramske serije Nove TV, koja uskoro kreće s emitiranjem.

Odmorni i svježi, glumci serije 'Zlatni dvori', vratili su se nakon trotjedne ljetne stanke ponovno na set nove dramske serije Nove TV koja uskoro kreće s emitiranjem.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlična serija Nove TV NAJGLEDANIJA Prva epizoda hit serije 'Zlatni dvori' privukla više od 680 tisuća ljudi

Spas od ljetnih vrućina nova glumačka postava potražila je diljem obale Lijepe naše te uz more, kupanje, uživanje na suncu i u ljetnom morskom zraku napunila energiju za nadolazeće snimanje.

Matko Knešaurek, koji glumi glavnog lika Petra, mladog i vjetropirastog mladića koji se pokušava oduprijeti želji roditelja da sudjeluje u radu obiteljske firme i sklapa pakt s majkom koji će mu zauvijek promijeniti život, godišnji odmor proveo je opuštajući se s obitelji 'Proveo sam zaista kvalitetno vrijeme sa suprugom i kćerkicom. Uživao sam u moru, dobroj hrani i sada sam spreman za nova snimanja!', kazao je Matko.

Njegova partnerica u seriji te vjenčana kuma u životu, Katrina Baban, kaže, bilo ju je na sve strane. 'Napunila sam energiju koliko sam mogla obzirom da sam cijelo ljeto bila na sto strana, svugdje sam bila po malo. Bila sam u Budvi na par dana i žao mi je što je to bilo samo par dana, malo smo požalili što smo samo tako kratko ostali. Nakon toga sam bila u Puli kod najboljeg prijatelja i poslije toga sam išla u Trubunj i tamo sam se zapravo najviše odmorila jer sam bila na svom terenu. Mogu reći da sam se uspjela baš lijepo i kvalitetno odmoriti, čak mi je i nedostajao ovaj užurbani tempo tako da nije bio problem vratiti se nazad', izjavila je Katarina.

Radnja nove serije smještena je na zlatnim ravnicama u samom srcu Slavonije. Uzbudljiva, napeta i intrigantna radnja sa sjajnom glumačkom ekipom zasigurno će osvojiti srca gledatelja, a televizijsku premijeru s nestrpljenjem očekuju i sami glumci.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene