premijera spota

Željko Krušlin Kruška i grupa Latino pjesmom "Kajem se" najavljuju novi album: "Želim da vam ova pjesma da krila"

Željko Krušlin Kruška Željko Krušlin Kruška Foto: PR

U godini bez koncerata Željko Krušlin je bio iznimno produktivan, a napisao je čak 47 pjesama, od kojih će se neke naći na njegovom novom studijskom albumu.

Cijenjeni glazbenik, skladatelj, pjevač i slikar Željko Krušlin Kruška sa svojom je grupom Latino objavio prvi singl kojim najavljuje novo, dugoočekivano studijsko izdanje. Riječ je o pjesmi “Kajem se”, za koju glazbu i tekst potpisuje upravo Željko Krušlin, dok aranžman supotpisuju Krušlin i producent Duško Mandić. Nastavak je ovo iznimno bogate karijere koja je iznjedrila bezvremenske hitove poput: “Gdje je ljubav tu si ti”, “Divno je biti nekome nešto”, “Gdje si bila cijelu noć”, “Smotala si me” i “Kad bi tvoji jastuci”. Pjesmu “Kajem se” Željko Krušlin Kruška i grupa Latino premijerno će izvesti na ovogodišnjem, 13. CMC Festivalu Vodice 2021.

Pogledaj i ovo showbuzz Povratak zvijezda 'EMOCIJE ME PUCAJU' Žarili i palili 90-ih, a sada se vraćaju na scenu!

U godini bez koncerata Krušlin je bio iznimno produktivan, napisavši čak 47 pjesama, od kojih će se neke naći na spomenutom studijskom albumu. Uvijek vedra duha i sjajno raspoložen, Kruška poručuje: “Poseban poriv za stvaranje ove pjesme nije mi trebao, jer je glazba odavno moja životna veza s ostatkom čovječanstva, a gitara najkraća veza između srca i prstiju. Ljubav je moja vječna preokupacija jer pokazuje mogućnosti koje su skrivene u duši. Napisao sam tako još jednu ljubavnu pjesmu i želim da u njoj uživate, da vam da krila i da vam pruži zabavu u životu.”

Pjesma “Kajem se” osvanula je i u obliku sjajnog videospota iza kojeg stoji redatelj Igor Ilić, a uloge su odlično protumačili mladi glumci Ivana Šporčić i Mark Feyer.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Celebrity Mlađi je od nje čak 10 godina, ali drži je kao kap vode na dlanu, pogotovo kad nosi ovako opasnu haljinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene