serija koncerata

Varaždin Fest 16. i 17. listopada dovodi velika imena s glazbene scene, nastupit će Massimo i 4 Tenora uz goste

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Serija sjajnih koncerata započela je u sklopu Varaždin Festa.

U sklopu Varaždin Festa započela je serija odličnih koncerata, ali sve to uz stroge epidemiološke mjere i ograničen broj sjedala.

Pogledaj i ovo Massimo Savić i Eni Kondić "Teško je, ali lijepo" Massimova supruga odala mu je počast posebnim detaljem, evo s čime se to pojavila na koncertu za njega!

Nakon odličnog koncerta Vlatka Stefanovskog na pozornici kod vile Bedeković te dan kasnije, Gibonnija i Matije Dedića, na pozornici Varaždin Festa u Areni, 16. listopada nastupit će 4 Tenora uz Tonyja Cetinskog koji je gost večeri.
Prepustite se ovim moćnim vokalima i uživajte u čaroliji koju ćete zasigurno doživjeti!

Samo dan nakon njihovog koncerta nastupit će i Massimo, 17. listopada koji je imao vrlo uspješnu ljetnu turneju. Massimo je nedavno predstavio i svoj novi singl "Mali krug velikih ljudi" koji ne silazi s vrha domaće top liste. Bit će to vikend prepun emocija i odlične glazbe, a vjerujemo kako publika s nestrpljenjem iščekuje zapjevati neke od najljepših pjesama vrhunskih glazbenika.

Organizatori mole da se pridržavate svih epidemioloških preporuka. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme. Prodaja ulaznica je putem sustava Eventim, Time out Arene VŽ te Petrolove pumpe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene