Zagrebački festival

Grupa Nola ove subote svira na Cvjetnom trgu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ususret Zagrebačkom festivalu grupa Nola ove subote svira na Cvjetnom trgu.

Do 61. Zagrebačkog festivala ostalo je nešto manje od tjedan dana. Iduću subotu, točnije 18. siječnja u Velikoj dvorani Hypo centra s izravnim prijenosom na HTV2 u 20h, 18 izvođača predstavit će uživo svoje pjesme.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić - 1 ''ne mogu vjerovati'' Pjevačica grupe Colonia u šestom mjesecu trudnoće udala se u sportskoj vjenčanici: ''Još 3 mjeseca i postat ću majka''

Zagrebačkoj publici predstavit će se i grupa Nola s pjesmom 'Nikad' za koju je glazbu i tekst napisao Marijan Jelenić.

Ovaj glazbeni antidepresiv kako su je nazvali u Noli, predstavit će zagrebačkoj publici u subotu ujutro na Cvjetnom trgu. Iako je svirka zamišljena isključivo kao uvertira u Zagrebački festival s direktnim javljanjem u emisiju Subotom ujutro, Nola će odsvirati i neke svoje najveće hitove poput 'Dio tebe'.

Već dvadeset godina, svojim pjesmama uspješno liječe srca i duše i podsjećaju zašto je glazba jedna od onih stvari u životu kojima najčešće „bježimo“. Što Zagrepčani i gosti Zagreba mogu očekivati ujutro na Cvjetnom, komentiraju iz Nole: 'Malom svirkom na Cvjetnom trgu namjera nam je rastjerati oblake ako ih bude i razgibati one najhrabrije među publikom. Pjesma „Nikad“ s kojom nastupamo idući tjedan na Zagrebačkom festivalu stvorena je da širi pozitivnu energiju i nadamo se da ćemo je uspjeti prenijeti!'

Osim grupe Nola, publici u Hypo centru predstavit će se među ostalima grupa Colonia s pjesmom 'Tvrđava' i Mario Huljev s pjesmom 'Budi tu' koji se ovaj tjedan nalaze na IGH Služenoj top ljestvici najvrćenijih singlova u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene