POGLEDAJTE VIDEO

Remi: 'Kad ne repam s bendom, kao da sam izašla iz sigurne zone'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Urban Wednesday okuplja najbolje R'n'B, Soulful House, Hip House, Hip Hop, Soul i Funk glazbenike.

'Iz moje perspektive kao reperice, imam mikrofon u ruci i repam svoje tekstove. Ne osjećam preveliku razliku kad sam sama, ali naravno da mi je s bendom drugačije. Ovo kad ja repam sama, onda imam osjećaj da sam izašla iz svoje sigurne zone pa postoji neka doza adrenalina', otkrila je Remi za Dnevnik.hr kako se osjeća prije samostalnog nastupa uz DJ-a na Urban Wednesday u Green Goldu.

>> Video koji ćete pogledati još 100 puta: Golišave plesačice u centru Zagreba!

Pogledaj i ovo showbuzz Pravi klupski party Urban Wednesday u klubu Green Gold donosi nova iznenađenja!

Na pitanje što planira dalje raditi s Elementalom, Remi odgovara: 'Spremamo koncerte i promociju albuma 'U redu je'. Ima 12 novih pjesama, malo smo zažestili zvuk. Malo smo stariji i tekstovi su malo drugačiji, iz druge neke perspektive, sad je na publici da ga testira'.

Iako je repala stvari napisane za Elemental, Remi je ipak pokazala kako ona drugačije zvuči kad na pozornici nema benda, i naravno, još jednom pobrala pljesak publike.

No, Remi nije jedina nastupila u Green Goldu tu večer. Publiku su oduševili i Baby Dooks (Bolesna Braća), Mario Huljev, Matko Šašek 'Koolade', plesna skupina Atomic Dance Factory, ali i jedinstveni resident DJ Emilio Dalbello.

'Dofurat ćemo i strane legende poput Barbare Tucker'

Za pokretanje cijele urbane priče najzaslužniji je Darko Juranović D'Knock.

'Fresh i ja, kroz našu etiketu surađujemo sa stranim izvođača. Kako je Fresh u Las Vegasu, dogovorili smo se da tu u Zagrebu i tamo napravimo jednak program koji će vući korijene u R'n'B, Soulful House, funk glazbe... Cijeli mjesec će biti predviđen ipak za domaće snage, a potom ćemo dovoditi i strane goste. Fresh i ja ćemo imati nastup sa domaćim i stranim izvođačima. Prvi party 25. rujna je predviđen za predstavljanje novog singla 'Can I Get Some Love', a potom ćemo dofurati par legendi poput Barbare Tucker', otkrio je D'Knock te dodao kako je ovaj projekt nastao kako bi se ta jedna klupska scena oživjela zbog toga što kod nas postoje mnogi ljudi koji rade vrhunsku glazbu. Što je još otkrio pred kamerama Dnevnik.hr-a, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene