NOva pjesma

Što bi Zlatko Pejaković riješio 'Dinamitom'?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjesma zanimljivog naslova 'Dinamit' novi je singl Zlatka Pejakovića, u izdanju Hit Recordsa, koji je zaplovio radijskim eterom.

Specifične i provokativne stihove nove pjesme Zlatko Pejakovića u kojoj pjeva o odnosu dvoje ljudi, potpisuje Maja Maria, dok je za glazbu zaslužan Antonio Zadro koji je ujedno i autor aranžmana.

Pogledaj i ovo Duško Lokin i Jasmin Stavros "Otišao je veliki čovjek" Neutješni Duško Lokin oglasio se nakon gubitka velikog prijatelja Stavrosa, Pejaković od šoka ne može govoriti

Jedan dan sa Zlatkom Pejakovićem - evo kako izgleda jedan njegov dan

Govoreći o novom singlu Zlatko Pejaković nam je rekao: 'Pjesma govori o odnosu dvoje ljudi, početak i kraj samog odnosa. U samoj pjesmi, odnosno njezinim stihovima nalazi se poruka. Vjerujem kako će se publici svidjeti pjesma te da će uživati u njoj'.

'Dinamit' kao i izuzetno dobro prihvaćeni singl 'Zbogon valo mog ditinjstva' najavljuju novi album Zlatka Pejakovića koji bi se uskoro na zadovoljstvo brojnih obožavatelja diljem regije, trebao ugledati svjetlo dana. Do tada uživajte u bogatom glazbenom opusu Zlatka Pejakovića, kojemu se sada pridružila i nova pjesma 'Dinamit'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene