Novogodišnje Fuliranje

Oni će uvesti Zagrepčane u Novu 2014. godinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za liste novogodišnjih želja i crveno donje rublje Zagrepčani će se morati pobrinuti sami, a što se tiče zabave, Fuliranje i doček uz Soulfingerse dobitna je kombinacija.

Za najluđu noć u godini potrebno je pripremiti 'to do' listu želja za godinu koja slijedi, u ponoć na sebi imati nešto crveno, jer kažu donosi sreću , te u dobrom društvu i dobrom raspoloženju ući u novu godinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Najluđa noć 'Kad sam se nakon 2 dana probudio, nisam se ničega sjećao!'

Nova godina u Clubu Roko - švedski stol, tombola i piće dobrodošlice!

Urnebesni će Soulfingersi na pozornici podno Uspinjače u Tomićevoj ulici uvesti Zagrepčane i posjetitelje Zagreba u novu, 2014.godinu.

'Jako se veselimo novogodišnjem koncertu u Zagrebu, jer smo zadnjih desetak godina uglavnom putovali i na stotine kilometara na novogodišnje koncerte. Fuliranje je jedno od najposjećenijih zagrebačkih adventskih okupljališta sa starim zagrebačkim štihom i s pogledom na Gornji grad. U podnožju je Uspinjače koja je jedan od simbola grada. Ima li boljeg mjesta u gradu za dočekati Novu godinu', kaže Denis.

U ljeto su Soulfingersi na terasi hotela Esplanade u Zagrebu započeli svoj desetotjedni serijal koncerata - novi program Tea Time Music i postali domaćini najneobičnijeg afterwork partyja u gradu, zabave uz Soul, Smile& Style. Ove su godine braća s bendom ušli i u studio i pripremaju autorski album Soulfingersa, a na radiju su se već mogle čuti njihova prva autorska pjesma 'All I Wanna Do Is Dance' i sjajna obrada pjesme 'I Saw Mommy Kissing St Claus', koje će Soulfingersi izvesti i na dočeku na Fuliranju. U ovoj 2013.g. Haris, jedan od soul braće, dobio je i svog soul nasljednika Artura, koji mu je ovu 2013.g. učinio nezaboravnom.

'Kad gledam ovu godinu na odlasku, cijela mi se čini kao priprema za nešto što slijedi. Uživali smo na koncertima, uživali smo snimajući nove autorske pjesme. Vrlo smo ponosni na naš Tea Time Music. Kao da se u ekipi pojavio neki novi duh Soulfingersa, pa se nikako ne mogu oteti dojmu da u godinama koje slijede čeka nas puno dobrih stvari, pa tako i od 2014.g. dosta očekujem. Samo nek nas i dalje drži ovaj zanos i strast', kaže Haris.

'Uz svu svoju skromnost, ipak bih u 2014.g. volio vidjeti Soulfingerse sa svojim pjesmama na širem glazbenom tržištu, a naš program Tea Time Music koji je zamišljen kao spona industrije zabave i turizma kako osvaja destinacije od Alpa do Dubaija', rekao je Denis.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene