Doznajte detalje

Sementa Rajhrad zvijezda mjuzikla 'Zeleno Blago'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada zvijezda najgledanije hrvatske serije Stella, glumica i glazbenica Sementa Rajhard oduševila je brojnu publiku na pretpremijeri prvog mjuzikla o Hrvatskom Zagorju!

Talentirana Sementa i najzabavnija ekipa zagoraca koju ste ikad vidjeli spojili su nepojivo i na kazališnim daskama festivalske dvorane u Krapini, na originalan način prikazali priču Bajke na dlanu- Hrvatskog Zagorja- Zelenog Blaga.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard - 3 "Moje srce" Naša prekrasna glumica pozirala u zagrljaju svoje majke, pogledajte koliko joj sliči!

>>> Tako je očito... ne mogu odoljeti jedno drugome!

Mjuzikl o Hrvatskom Zagorju spaja suvremene i tradicionalne elemente kazališne i glazbene umjetnosti. Neandertalci, vegeterijanci, zabranjena ljubav i poznata priča o Seljačkoj buni spajaju nespojivo i uvode nas u svijet Zagorja kakav još nismo vidjeli.

Zanimljivi mjuzikl obrađuje temu neandertalca, vegetarijanca koji zbog toga upada u probleme, zatim je tu i slavna priča o ljubavi seljanke i plemića iz Desinića za koju zna cijelo selo, a po prvi puta poznata priča o Seljačkoj buni dobiva novu dimenziju prikazujući scenu puntanja kmetov večer uoči velike bitke kod Stubice, na čelu sa Matijom Gupcem.

U spektakularnom zagorskom mjuziklu sudjeluju glumci svih uzrasta, najazabavnija ekipa zgoraca koju ste ikad vidjeli, 5 vrhunskih zagorskih glazbenika, pa sve do malo starijeg djeda koji upotpunjuje ovaj show za cijelu obitelj. Glazbu potpisuje Tihomir Kožina a glazbeni producent je Igor Martinek. Uz tradicionalne zagorske pjesme tu su i suvremeni hitovi koji spajaju staro i novo te prikazauju zagorje na drugačiji, moderan i urbaniji način te ističu talentirane ljude koji cijene svoju kulturu, povijest i običaje a uz sve to hrabro koračaju ukorak s vremenom.

Stellu gledajte svake nedjelje u 20:05 na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene