Pozitivan koncert

S.A.R.S. priprema spektakl u Domu sportova - Samo pozitiva!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebačka svirka predstavit će Žareta i ekipu na raskošno produciranoj pozornici u najomiljenijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj, dvorani koju bend dobro poznaje od trijumfa na Pozitivnom koncertu.

Pred njima će, osim Zagrepčana biti publika iz doslovce svakog kuta države, a i susjednih zemalja. Prema prvim izvještajima fanovi kupuju ulaznice u Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Čakovcu. Dubrovniku, Karlovcu, Sisku i Slavonskom Brodu, a ima ih koji će na koncert stići iz Maribora i Ljubljane.

Pogledaj i ovo Let 3 u Domu sportova Vrištalo se na ovogodišnji hit Let 3 u odjevnim kombinacijama na koje od njih nismo navikli napravili pravi show u Domu sportova!

Glazbena poslastica uz veliki koncert Crvene jabuke, petak 24.10.2014. i Green Gold Club!

Već kod tri rasprodana koncerta u Tvornici kulture vidjelo se da S.A.R.S. ima snagu i brojnost fanova za najveće zagrebačke dvorane. Objava koncerta u Domu sportova samo je dodatno mobilizirala vojsku obožavatelja zbog koje se sad, 40 dana prije koncerta, službeno objavljuje da će beogradski sastav nastupati u Velikoj dvorani. Iznimna popularnost vidi se i po impresivnom broju pregleda njihovih spotova na You Tubeu.

“Perspektiva” je debelo prešla 9 milijuna, “Buđav lebac” će uskoro uloviti 5 milijuna, “Lutka” je na 3.800.000 pregleda, “Debeli lad” na gotovo 2,5 milijuna, “To rade” je na 2.800.000, a “Rakija” će uskoro preći 3 milijuna, nabrojimo samo neke. Sveukupno, samo su spotovi S.A.R.S.-a na YT-u poslušani I pogledani više od 30 milijuna puta.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će im biti 90 kn. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene