Nova pjesma

Rock'n'roll romantičari Rezerve vraćaju se s novim singlom "Srce na rukavu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjajne Rezerve s novim singlom "Srce na rukavu" vraćaju se u radijski eter.

Rock'n'roll romantičari, izuzetno nadareni bend koji je sa svojim hvaljenim studijskim prvijencem "Ravno u Zamku" stekao status predvodnika, te jednog od najperspektivnijih rock bendova mlađe generacije, nakon kreativne polugodišnje tišine u eteru donose nam novu pjesmu, odu ljubavi.

Pogledaj i ovo showbuzz "od ljubavi ludim" Makarski bend Rezerve snimio novu pjesmu tijekom samoizolacije, predstavili su i zanimljiv video

"Srce na rukavu" je potpuno nova pjesma i to je prvi u nizu singlova koji će najaviti naš drugi album na kojemu već neko vrijemo strpljivo radimo. Pjesma je snimljena u našem studiju i kao u prijašnjim slučajevima za snimku je odgovoran bubnjar benda Tomislav Miladinović, a za mastering se pobrinuo Matej Gobec. Pjesmu smo premijerno predstavili uživo ove subote u Tvornici Kulture, gdje smo gostovali legendarnim Psihomodo popu", kaže frontmen benda, Šime Lalić.

Rezerve i dalje ostaju vjerni svojem glazbenom izričaju, spoju romantičnog i tragičnog, modernog i retro-novovalnog zvuka, uz mladalačku zaigranost s vrlo pitkim, čvrstim, himničnim refrenom. Kako su poznati po kreativnom pristupu vlastitim materijalima, ni ovoga puta nije izostao zanimljiv provokativan, prateći video broj, koji je zamišljen kao odjavna špica ljubavnog soundtracka. Režiju spota potpisuje iskusni i renomirani redatelj Filip Filković Philatz.

"Što se samoga spota tiče, to je naš prvi spot sniman u jednome kadru. Prepustili smo se u ruke Filipu Filkoviću Philtzu i Renati Lučić iz More-Magnets produkcije i jako smo zadovoljni konačnim rezultatom pa se nadamo da će se i vama dopasti. Također valja spomenuti da se u spotu pojavljuje talentirana i sve poznatija glumica Klara Mucci s kojom je također bio gušt surađivati", zaključuju Rezerve.

Iza vlasnika nagrade "Veliki prasak", za novog izvođača godine nezavisne novinarske nagrade Rock&Off, stoji veliki broj koncertne kilometraže, gdje su uz prošlotjedno gostovanje Psihomodo Popu, gostovali i na koncertima Nene Belana i Dubioze Kolektiv, a mogu se pohvaliti i koncertnim nastupima na svim renomiranijim festivalima domaće i regijske scene, kao i rasprodanom prošlogodišnjem solističkom koncertu u Tvornici Kulture.

Zbog svoje originalnosti, te promišljenom i cjelovitom pristupu glazbenom i vizualnom identitetu od svoje pojave na sceni kritika ih je pohvalila i podržala, publika zavoljela, pjesme su im dospjele na vrhove top lista pa nema sumnje da se s velikim iščekivanjem očekuje njihovo novo studijsko izdanje, koje bi prema planu trebalo izaći tijekom 2020. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene