premijera

Putokazi predstavljaju: 'murali (u)lice', 14'04' minutni film o filmu u filmu s projekcija omnibusa 'Meandri'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Film Putokaza prati zvučna kulisa s albuma "Meandri", autorice glazbe i tekstova Mirande Đaković, koju je u audio medleyju za film oblikovao Branko Berković.

Putokazi predstavljaju: 'murali (u)lice', 14'04' minutni film o filmu u filmu, koji prenosi duh vremena s ekskluzivnih javnih projekcija omnibusa 'Meandri', na pročeljima zgrada u odabranim riječkim četvrtima. Priakz je to jedinstvenog audio-vizualnog doživljaja s balkona i bez okupljanja, održanog u Rijeci od 20. do 26. ožujka 2021.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Nakon diskografskog mirovanja grupa Mavi kan vratila se s novom pjesmom s nadolazećeg albuma

Režiju filma potpisuje, ujedno i autorica omnibus filma 'Meandri', mlada avangardna i talentirana umjetnica Gea Rajić. Film prati zvučna kulisa s albuma "Meandri", autorice glazbe i tekstova Mirande Đaković, koju je u audio medleyju za film oblikovao Branko Berković. Koncept filma o filmu u filmu do 'konačnih riječi što lete' osmislio je Saša Ostojić, likovni oblikovatelj albuma "Meandri".

Premijera filma bila je završnica umjetničkog čina 'putokazi . nema nas . off-program Rijeka EPK 2020'.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Celebrity Vlatka Pokos objavila svoje dosad neviđene fotke u bikiniju: ''Nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz fotošopa''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene