Doznajte detalje

Počinje povrat novca za otkazani koncert Petera Gabriela!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako je ranije i najavljeno, u petak, 20. rujna, počinje povrat novaca za kupljene ulaznice za otkazani koncert Petera Gabriela.

Kupci koji su svoje ulaznice kupili na nekom od ovlaštenih prodajnih mjesta Eventima, povrat novaca moraju potražiti točno na mjestu gdje su ulaznicu i kupili, dok one koji su svoje ulaznice kupili putem interneta ljubazno molimo da pošalju mail na info@eventim.hr kako bi dogovorili način povrata sredstava.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin "Sve ih je zainteresirao!" Chef Vuki pohvalio se kulinarskim vještinama svog sina i oduševio fotografijama koje je objavio: ''Danas sam imao priliku biti sretan!''

Također, ukoliko je netko kupio ulaznicu u uredu Adria Zabave ili je kupovinu izvršio plaćanjem Adria Zabavi preko računa ili predračuna, molimo da pošalje mail na branka@adriaentertainment.hr kako bi dogovorili povrat novaca.
Naravno, ukoliko ne želite propustiti beogradski koncert Petera Gabriela, svoju ulaznicu možete zamjeniti za taj koncert, no samo do 23. rujna na prodajnom mjestu gdje ste kupili ulaznice.
Pozivamo Vas i na središnji koncertni događaj ove zime – božićni gala koncert Budapest Gypsy Symphony Orchestra koji se održava 13.12.2013. u KC Dražena Petrovića. Ako ste ljubitelj progresivnog metala, za Vas smo pripremili koncert Dream Theatera koji se održava 3. veljače 2014. Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim.hr i na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Eventim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene