Poslušajte novi singl

'Po mojoj mjeri': Elemental žestoko predstavlja novi album!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova pjesma 'Po mojoj mjeri' je koncipirana kao omnibus tri priče koje povezuje zajednička misao.

Mjeseci marljivog rada napokon su urodili plodom. Ekipa Elemental benda je izašla iz svog studijskog 'skrovišta' iz kojeg nam donosi drugi singl, a kojim najavljuju skorašnji izlazak novog albuma.

>> 'Svima nam treba malo više petlje'

Pogledaj i ovo showbuzz Za umjetnost Šest sati bez prestanka svirali jednu pjesmu!

Singl naziva 'Po mojoj mjeri' označava novi početak ovog zagrebačkog benda koji je u posljednjih nekoliko godina uspio pridobiti srce i sluh cijele regije. Ovim singlom Elemental nastavlja sa nešto žešćim zvukom kojeg su se dotakli na svojim posljednjim albumima, no ovog puta instrumentalno i vokalno usklađeniji nego ikada prije.

Izvrsni, direktni i pomalo šokantni stihovi pjesme 'Po mojoj mjeri' otvaraju jednu sasvim novu, zreliju priču koju donosi novi album, a kojeg je najbolje opisati beskompromisnim i bez dlake na jeziku. Ali, što manje i očekivati od benda koji je svoje mjesto na glazbenoj sceni pronašao upravo kroz svoje društveno angažirane tekstove?

Nova pjesma 'Po mojoj mjeri' je koncipirana kao omnibus tri priče koje povezuje zajednička misao na refrenu pjesme, a Remi je opisuje svojim riječima: 'Kroz tri priče, htjela sam u slušateljima osvijestiti neke situacije kroz koje žene prolaze na svakodnevnoj bazi. Pjesma je pisana kao storytelling, ali u njoj nema ništa bajkovito – ovo je realnost, bez uljepšavanja. Kroz šest albuma uvijek sam se trudila dodirnuti teme žene, a ovaj smo put odlučili da upravo takvom pričom započnemo novo poglavlje i otvorimo novi album'.

Novi, šesti studijski album Elementala naziva 'U redu je' nosi neku novu težinu i zrelije priče, a u prodaji će se naći sredinom svibnja. Nakon ovog sjajnog prvog singla preostaje nam samo pričekati i vidjeti u kakve će nas sve zanimljive priče ekipa Elementala odvesti u novim pjesmama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene