Sjajno

Tko želi na svirku? Pavel ima koncert u Tvornici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Pavel ima koncert u Tvornici kulture.

Ususret koncertu u Tvornici kulture ove subote, Pavel je otkrio glazbene goste - Maju Posavec i Greenhouse Blues Band Brass, koji će pojačati standardnu postavu i sa njima izvesti ponajbolje pjesme iz dosadašnje karijere, kao i pjesme sa novog albuma "Družba krivih odluka".

Pogledaj i ovo Stereo MC's 16. rujna, Tvornica kulture Stereo MC's otvaraju jesensku koncertnu sezonu u Zagrebu

Uoči koncerta objavljen je novi spot/singl "Junaci Hatzove ulice" u kojem se ovaj puta ne pojavljuju članovi benda. Spot je režirao Porinom nagrađeni redatelj Boris Sekulić, snimao Rino Barbir, a montirao Filip Meštrović.

"Junaci Hatzove ulice" peti je singl s nedavno objavljenog albuma ''Družba krivih odluka''. Naslov novog Pavelovog izdanja preuzet je upravo iz ove generacijske pjesme o svima koji su činili i čine društvo koje je svoje dane i noći većinom provodilo u Aljošinom bivšem stanu u Hatzovoj ulici. Većina pjesama s novog albuma referira se upravo na osjećaj pripadnosti i sigurnosti koju pruža prijateljstvo i slatko – gorki osjećaj prolaznosti vremena s ljudima čije su karakteristike nekad bile one muzičara, studentice ili sanjara, a danas su postali očevi i majke. Selidbom iz stana zaključeno je jedno veliko poglavlje života koje je bilo inspiracija novim Pavelovim hitovima od kojih se oni već objavljeni naveliko vrte radijskim eterom!

Koncert počinje u subotu u 22:00 sata, a cijena ulaznica je 70 kuna u pretprodaji te 90 kuna na dan koncerta. I ovog puta organizatori imaju rješenje za one koji žele na koncert. Naime, dijele 3x2 ulaznice za subotnju svirku. Sve što trebate napraviti jest lajkati stranicu "Showbuzza" na Facebooku te u inbox poslati vlastite podatke te naznačiti da želite na koncert grupe Pavel. Dobitnike javljamo sutra u popodnevnim satima! Sretno svima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene