RAPSODIJA EMOCIJA

PAVEL ima novi singl ''Svi moji Božići''!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pavel nam predstavlja jedan posve novi zimski singl.

Iako su na nacionalnoj TOP 40 listi singlova prisutni s čak dvije pjesme, ''Ljubav'' i ''Vrijeme života'', Pavel nam predstavlja i jedan posve novi zimski singl!

Pogledaj i ovo Antonia Matković Šerić - 2 čestitamo! Domaći par koji prkosi svim stereotipima dobio je drugu kćer, otkrili su i da su je nazvali po legendarnoj glumici

Riječ je o pjesmi ''Svi moji Božići'' čiji izrazito pjevni refren na prvu ostaje u uhu, a glasovi bračnog para Šerić tvore jednu pravu rapsodiju emocija u svakom slušatelju. Božići u Hrvatskoj nisu bijeli posljednjih nekoliko godina, a što ih usrećuje za Božić te što im nedostaje, poslušajte u novom singlu ''Svi moji Božići''!

"Kako sam zaljubljen u Advent i obožavam sav taj sezonski kič, dugo već planiram napisati božićnu pjesmu i sretan sam da mi je to ovog puta pošlo za rukom, inspiracija je očiti nedostatak snijega oko Božića, pa ovom pjesmom prizivamo pahulje, a ako i ne bude snijega, želimo da bude makar dovoljno hladno da vidimo dah, jer Božić na 15 stupnjeva stvarno nije neka fora." (Aljoša)

Aljoša Šerić i Antonia Matković napisali su glazbu na Aljošine stihove, a pjesmu je aranžirao cijeli bend. Za produkciju su zaslužni Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene