Doznajte detalje

Pamela Ramljak dobila glavnu ulogu u mjuziklu Jadnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Održana je konferencija za medije kojom je najavljeno postavljanje mjuzikla 'Jadnici' u varaždinskoj Areni.

Glavne uloge u mjuziklu utjelovit će poznati pjevači Pamela Ramljak i Bojan Jambrošić koji su se na konferenciji obratili prisutnim medijima.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte ih sve Clean Bandit zauzeli prvo mjesto na Top 20 listi Radija808

Producent 'Jadnika' Vladimir Hoblaj predstavio je redatelja ovog velikog spektakla Richarda Monteza te objasnio da na projektu radi dvjestotinjak volontera.

Istaknuo je da će dvadesetak vrhunskih pjevača uz impresivnu kostimografiju i scenografiju utjeloviti najpoznatiji svjetski mjuzikl.

Međunarodno kazalište CornerstoneArts Hrvatska trenutačno je pred završnom fazom priprema izvedbe mjuzikla 'Les Misérables' ('Jadnici') koji će svoju premijeru doživjeti u varaždinskoj Areni, koja ujedno slavi svoju petu godišnjicu postojanja. Na predaudicijama, održanima krajem srpnja, za neke od čak 35 uloga natjecalo se 47 mladih glumaca, a među odabranim hrvatskim zvijezdama, osim Pamele Ramljak i Bojana Jambrošića su Kim Verson, Maxa Hozić te mnogi drugi.

'Velika mi je čast igrati glavnu ulogu u tako divnom mjuziklu kao što su Jadnici. Kad sam saznala da ću glumiti Fantine bila sam oduševljena. Biti dio tako velikog projekta je stvarno užitak. Na probama nam je izvrsno, svi se već znamo od prije tako da nam je lako raditi zajedno. Atmosfera je odlična i jedva čekam premijeru', izjavila je Pamela Ramljak.

Premijera je zakazana za petak, 27. rujna u varaždinskoj Areni. Uz večernju predstavu za građanstvo, predviđena je i jedna dnevna za organizirane posjete škola. Ovo je posebna prigoda da i školski učenici na spektakularan način dožive štivo koje spada u lektiru, kao i povijesne okolnosti koje obrađuje najveći i najpoznatiji roman 19. stoljeća.

Ulaznice za tu predstavu bit će po povlaštenoj cijeni od 25 kuna.

Hrvatska verzija slavnog mjuzikla ima i humanitarnu notu. Organizatori ističu kako osim publike, žele obradovati i udomljenu djecu. U tu svrhu, izdvojeno je 1500 ulaznica koje će volonteri Foruma za kvalitetno udomiteljstvo prodavati na Špancirfestu, koji još uvijek traje, kao i drugim prigodama. Od svake ulaznice koja je kupljena neposredno od volontera Foruma, 32 kune bit će odvojeno za božićne darove udomljenoj djeci udruge šire varaždinske regije.

'Jadnici' su mjuzikl koji je do sada vidjelo 65 milijuna ljudi u 42 zemlje, te koji i nakon 28 godina uzastopnog prikazivanja na prestižnim svjetskim pozornicama ne prestaje obarati sve rekorde. Isto tako, dobar prijam se očekuje i od domaće publike. Ova izvedba mjuzikla bit će prva u Hrvatskoj nakon više od 30 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene