Premijera

Novi hit Amela Ćurića: ''Ovo je jedna od njegovih najboljih pjesama do sada''

Amel Ćurić (FOTO: PR) Amel Ćurić (FOTO: PR) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amel Curic (Foto: Instagram) TLZP Amel Ćurić Amel Ćurić (FOTO: Anamaria Batur) Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) +0 Amel Ćurić (FOTO: PR) Galerija

Amel Ćurić ima novu pjesmu ''Niko'' koja je oduševila kritičare.

Pjevač Amel Ćurić mjesecima je predano radio na novoj pjesmi i spotu, koju je najavio nesvakidašnjom kampanjom na društvenim mrežama. Amel je i ovaj spot za novu pjesmu snimao u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu i u okolini Slunja i Zadra.

Pogledaj i ovo Amel Ćurić Premijera Nova pjesma Amela Ćurića nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a prati je i spot kakav se ne viđa često na našim prostorima

„Mislim da su ovakva vrhunska pjesma i kvalitetan tim dobitna kombinacija kada je riječ o ovom projektu. Videospot je radio Dario Radusin iz Zagreba, tekst Armin Šaković, dok su muziku za pjesmu zajedno radili Amil Lojo i Šaković. Pjesma „Niko“ već je izazvala reakcije ljudi, i prije premijere, zbog neobične kampanje koju je osmislio moj tim SalesForce, kojem se zahvaljujem na podršci. Veliko hvala i kolegama koje su podržale kampanju i na društvenim mrežama snimile kratki video govoreći samo „Amel Ćurić, niko“, izjavio je Amel.

Javnost se danima pitala koji je povod ovakvih mnogobrojnih objava, a Amel nam otkriva da su ga često pitali i da li je u svađi sa nekima od kolega ili je neka šala u pitanju.

Naime, Amelove kolege i prijatelji iz javnog života objavljivali su storije na Instagramu u kojima govore "Amel Ćurić, niko", bez ikakvog objašnjena ili najave o čemu se točno radi.

Kampanju i novu pjesmu podržali su i Amelove kolege iz Hrvatske Nives Celzijus, Matko Knešaurek i Katarina Baban. Video su snimili i sportaši Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Damir Džumhur, Amel Tuka, Asmir Begović i Emir Spahić ali i druge poznate osobe kao što su Ilma Karahmet, Aleksandar Radojičić, Mirza Selimović, Džejla Ramović, Ana Bavrka, i mnogi drugi.

„Glavnu ulogu u spotu igra manekenka Aleksandra Stojaković, koja je mnogima vjerojatno poznata iz reklama sa velikim zvijezdama, među kojima je i nogometaš Ronaldinjo. Spot je sniman na više lokacija u Hrvatskoj i BiH, a zahvalio bih se i našim momcima iz HudHudPro koji su pomogli u snimanju nekoliko scena.“, dodao je Ćurić.

Kolege iz glazbenog svijeta koje su već čule pjesmu „Niko“, kažu da je ovo jedna od Amelovih najboljih pjesama da sada.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +2 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte svadbu desetljeća: Nikad viđene snimke Severinina vjenčanja napokon u javnosti

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Mega (FOTO: Instagram) Taylor Mega (FOTO: Instagram) Taylor Mega (FOTO: Instagram) +0 Taylor Mega (FOTO: Instagram) Celebrity Ovo je žena kojoj seks treba pet puta dnevno i uopće se ne trudi skrivati svoje apetite

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene